Finalistky Miss Slovensko 2020 na oficiálních portrétech: Která je vaší favoritkou?

Finálový večer jubilejního 25. ročníku soutěže krásy Miss Slovensko se uskuteční 14. srpna. Jelikož se tento termín nezadržitelně blíží, světlo světa spatřily už i oficiální portréty krásných dvanácti finalistek. Podívejte se na ně a začněte vítězku tipovat už teď!

Portrétní focení je neodmyslitelnou součástí každého ročníku Miss Slovensko. Letos ho měl pod palcem uznávaný fotograf Lukáš Kimlička. Finalistky stihli focení absolvovat ještě před mimořádnou situací související s koronavirus a tak proběhlo hladce, bez komplikací a bez povinnosti nosit roušku. O make-up se postarali vizážistky dekorativní kosmetiky GOSH Cosmetics a vlasy měl na starosti tým Hair Studio Jirko Blatný. Právě tyto portrétní fotografie budou dívky doprovázet jednotlivými hlasováním v kategoriích MISS GOSH, HYUNDAI MISS DRIVE, MISS TOP KONDICE i EVA Miss Sympatie. Při hlasování o Miss Příjemný hlas budou použity nahrávky, které finalistky stihli nahrát během posledního soustředění před izolací.

Vše se však vrátilo alespoň částečně do normálních kolejí a finále je naplánováno na 14.srpna 2020. Po přesunutí termínu se opět vše připravuje na toto velkolepé akci. ,,Letošní finalistky jsou skvělé a skutečně by si zasloužila vyhrát každá jedna. A přestože se MISS SLOVENSKO 2020 může stát jen jedna z nich, věřím, že si 14.srpen skutečně užijí. Děkuji také všem partnerům soutěže, kteří nám pomohli pokračovat v něčem, co má na Slovensku již 25-letou tradici," řekl ředitel soutěže Miss Slovensko Michael Kováčik. Finalistky dostali i letos pořadová čísla podle výšky. Přihlíželo se ale také na celkové vyznění finálové dvanáctky. 

Hlasování o EVA Miss Sympatie je každý rok spojeno i s charitativní myšlenkou a jinak to nebude ani během aktuálního jubilejního 25. ročníku. Začne se v průběhu července a potrvá až do závěrečných minut finálového večera 14.8.2020. Výtěžek z tohoto hlasování letos podpoří činnost neziskové organizace Plamínek, která je na Slovensku průkopníkem rozvoje dětské domácí hospicové péče a smútkového poradenství a terapie pro děti a jejich rodiny.