4. Frederika Kurtulíková

Známe vítězku Miss Slovensko 2019: Nejkrásnější Slovenkou je Frederika Kurtulíková!

Aktuální ročník prestižní a na Slovensku nejdéle vysílané soutěže krásy Miss Slovensko vyvrcholil velkolepým galavečerem, který byl plný krásných žen, úžasných modelů, skvělých pěveckých vystoupení a zábavy.

Prestižní soutěž krásy Miss Slovensko zná svou vítězku. Královnou krásy pro rok 2019 se stala Frederika Kurtulíková (4). Na druhém místě skončila Alica Ondrášová (2), která získala titul 1. vicemiss. Na třetí příčce se umístila Natália Hrušovská (1), díky čemuž nese titul 2. vicemiss. O vítězce Miss Slovensko 2019 rozhodovala porota v čele s předsedkyní a bývalou Miss Slovensko Karolínou Chomistekovou. Kromě ní byly v porotě: vítězka světové soutěže Miss Supranational 2018 - Valeria Vazquez Latorre, odbornice na etiketu a královský protokol - Katarína Diková Strýčková, spolumajitelka celosvětové kosmetické značky GOSH Copenhagen - Bolette Tjellesens, šéfredaktorka magazínů Eva, Madam Eva a EMMA - Eva Blahutová, herec a moderátor - Maroš Kramár, finanční ředitel televizní skupiny JOJ Group - Mojmír Mlčoch a módní návrhář - Michael Kováčik. MISS SLOVENSKO 2019 získá celkem 25 cen. K těm hlavním patří nový Hyundai i30 Fastback, exkluzivní dovolená do Ománu od CK Hydrotour, 3-pokojový byt na jeden rok v novostavbě Green Village, roční flexibilní pojištění od NOVIS Pojišťovny či honorována smlouva a letenka na světovou soutěž Miss World 2019 od LGM Production. První vicemiss Slovensko 2019 pojede v druhé polovině roku na světovou soutěž Miss International a druhá vicemiss Slovensko na soutěž Miss Supranational.

Během finálového večera sa ale vyhlásili i vedlejší tituly nebo takzvané malé missky. Miss Gosh 2019 sa stala Frederika Kurtulíková (4), Hyundai Miss Drive 2019 je Tereza Turzová (6), za Miss Avène 2019 zvolili Terézii Jakubcovou (12) a Miss Příjemný hlas 2019 sa stala Alice Ondrášová (2). Titul Miss Press udelili akreditovaní novináři Tereze Turzové (6). Najvíc diváckych esemesek dostala Tereza Turzová (6), díky čemuž získala titul EVA Miss Sympatie.

Gratulujeme!