Jozef Vajda se fanynkám ukázal v plavkách: Wau, může mít takto vysekané tělo v 65-ce?

Oblíbený herec patří k nejzářivějším hvězdám slovenského šoubiznisového nebe již desítky let. Přestože v létě sfoukne na dortu 66 svíček, pyšní se tělem mladíka. Důkazem jsou fotky, kterými se pochlubil svým fanynkám!

Šarmantní Jozef Vajda je součástí showbyznysu již dlouhá léta a stále patří k těm nejlepším a nejobsazovanějším hercem na Slovensku. Má za sebou stovky různých postav a to nejen na divadelních prknech a v televizních inscenacích, ale i ve filmech či v seriálech. Kromě talentu určitě poutal pozornost i svým vzezřením. Herec totiž odjakživa vzbuzoval v ženách velké sympatie a při pohledu na jeho fotky z mládí ani není divu, že na něj dámy letěli jako vosy na med. Pronikavý pohled, sametový hlas a vysekané tělo určitě zamotaly hlavu nejedné představitelce něžnějšího pohlaví.

S přibývajícím věkem však svou charisma a sexappeal rozhodně neztrácí. Právě naopak. V jeho případě rozhodne platí, že zraje do mužnosti. Důkazem jsou snímky, kterými se o víkendu pochválil na sociálních sítích. Vajda se aktuálně nachází v Chorvatsku, kde pracuje na pokračování úspěšného filmu Šťastný Nový rok. "Čaute... právě teď mám pauzu, ale jinak jsem v práci. Točím nový film a díky tomu jsem se mohl vykoupat v chorvatském moři," napsal k snímku, na níž pózuje v plavkách na pláži i v bazénu. Už na první pohled je vidět, že oblíbený herec se pyšní vysekaných postavou a nejeden mladík by mu ji mohl jen těžko závidět. Nuž, i to dokazuje, že věk je opravdu jen číslo. Co říkáte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jozef Vajda (@jozefvajda_official)

Sledujte seriál Ministři v našem archivu.

Tagy: Jozef Vajda