Aňa Geislerová - Keby bolo keby

Anna Geislerová si zahrála na Slovensku ráda!

Kdyby bylo kdyby v neděli na obrazovkách JOJ Family i s Aňou Geislerovou!

Česká herečka Anna Geislerová neměla s natáčením seriálu Kdyby bylo kdyby žádné problémy. Dokonce se jí na Slovensku moc líbilo a řekla, že je tam krásné a teploučko. No, s jednou věcí měla přece jen malinký problém. A dotýkalo se to přímo Andyho Krause, který pro nový seriál napsal scénář. "Jsou věci, kterým tak lidsky nerozumím při mé postavě..." řekla Aňa naprosto vážně. Samozřejmě po krátké pauze větu dokončila a vším, co poslouchali, spadl kámen ze srdce a scénárista se mohl přestat obávat protože: "... ale o to je to pro mě zajímavější, pokusit se srozumitelně zahrát někoho, komu vlastně nerozumím." Aňa hraje jednu ze tří ženských hlavních postav a všechny se postavením liší jak společensky a sociálně, tak i morálně. A jak si herečka poradila se spletitostí vztahů se dozvíte z obrazovek!

Během pěti měsíců natáčení byla atmosféra veselá, štáb si se všemi herci nesmírně rozuměl a práce šla jako po másle. Pouze občas panovala nervozita, když se v okamžiku "ostré" rozhodl někdo v okolí kácet stromy, nebo nastartovat obrovský náklaďák. Vždy se ale vše vyřešilo a herci se mohli dále soustředit na natáčení.

Sledujte seriál Kdyby bylo kdyby v hlavním vysílacím čase v úterý a čtvrtek ve 21:00, nebo v repríze v neděli ve 12:00 hodin na JOJ Family!