Maroš Kramár ukázal svého dospělého syna: Wau, podívejte, jaký fešák z něj vyrostl!

Talentovanému herci a hadači z pořadu Inkognito dělají v životě obrovskou radost jeho tři děti. Dvě z nich už překročili práh dospělosti a je až neuvěřitelné jak vyrostli a změnili se.

Úspěšný herec, moderátor, hadač z pořadu Inkognito, no hlavně milující a starostlivý otec. Tím vším je Maroš Kramár. Přestože je ve svém pracovním životě mimořádně zaneprázdněn, během léta si podobně jako většina jeho kolegů užíval volné chvíle a léto plnými doušky. Trávil ho mimo jiné i se svými třemi dětmi.

Říká se, že právě na svých větvích si uvědomujeme, jak rychle plyne čas. Své o tom ví i Kramár. Dvě ze tří dětí už totiž překročili práh dospělosti. Nejstarší je Tamara, která má již neuvěřitelných dvacet let. Za ní následuje Timur, který oslavil sladkých osmnáct. Nejmladším je 12- letý Marko. Nuž, a právě vzezření prostředního dítěte překvapil všechny fanoušky Kramára. Herec se totiž na svém profilu na sociální síti pochválil společnou fotkou s ním a s dcerou a lidem padli sáňky. Timura si totiž všichni pamatujeme jako roztomilého kluka, který každému vyčaroval úsměv na tváři. To je však již minulostí. Za poslední období pořádně vyrostl, zmužnel a je tak jasné, že o obdivovatelky určitě nebude mít nouzi!