Tony Porucha a Mamba Dasha dojali fanoušky: Jejich emotivní vyznání lásky je jako z filmu!

Sympatický celebritní pár žije bok po boku už několik let a mimo jiné mají společné i to, že se živí stejným zaměstnáním. Před časem oslavili své výročí a při této příležitosti na sociální síti napsali opravdu emotivní vyznání lásky!

Mamba Dasha Šarközyová a Tony Porucha spolu žijí v harmonickém vztahu už více než šest let a jsou hrdými rodiči rozkošného synka Manola. Před časem oslavili své výročí a na jeho oslavu se Mamba prostřednictvím sociální sítě pochválila společnou fotkou s Tonym. Ke krásnému záběru napsala i emotivní vyznání lásky, které je jako vystřižené z romantického filmu. "Děkuji ti za 6 nejkrásnějších let mého života. Si stokrát víc jak to, co jsem si kdy přála. Moje všechno!," napsala temperamentní tmavovláska.

Mamba přitom svého životního partnera poznala v poměrně dramatickém období. Jak nedávno prozradila na sociální síti, setkala se s ním v době, kdy měla za sebou velmi ošklivý rozchod. V tom podle jejích slov zažila mnoho utrpení. "Celou noc jsem sama na pokoji proplakala a po telefonu konečně ukončila vztah, který mě tak moc ničil," napsala Mamba na Instagram. "Po roce trápení jsem se pěkně rozhodla... Na druhý den jsme měli první trénink na točení klipu - první osobní kontakt s Tonym Poruchou," vysvětlila okolnosti seznámení s milovaným partnerem. Oba si padli do oka a netrvalo dlouho a už žili ve šťastném vztahu, který je harmonický až dodnes. Blahopřejeme!