5 důvodů, pro které vám nový seriál Hotel nesmí ujít!

Startujeme už dnes večer!

Zcela nový úsměvný seriál Hotel otevře své brány divákům už dnes večer. Jedinečný projekt v sobě spojuje kvalitní zpracování, vynikající herecké obsazení, nápaditý scénář a osobní přínos filmového režiséra. Pokud jste se stále nerozhodli, zda se večer budete dívát na Hotel, nabízíme vám 5 důvodů, pro které si ho rozhodně nesmíte nechat ujít!

Zdroj: TV JOJ

1. Filmový režisér s bohatými zkušenostmi
Režisérem Hotelu je Michal Kollár, který pracoval na úspěšných a oceňovaných filmech jako Dům, či Červený kapitán. Producentsky se podílel i na trilogii Jana Hřebejka Zahradnictví a Hotel je jeho první komerční seriál. "Nebyl jsem připraven stát se součástí nekonečného seriálu, který se natáčí rychle. Postupně jsem zjistil, že tento kreativní tým a zázemí Jojky umožňuje volnou ruku a dává velkou důvěru tím, že do toho procesu nemluví," řekl samotný Michal.

Zdroj: TV JOJ

2. Skvělé obsazení svěžími tvářemi
Hlavní, ale i epizodní postavy v Hotelu ztvárňují herci, kteří jsou známí, ale nejsou okoukaní a tak často obsazování jako jejich kolegové. Většinu z nich však můžete znát převážně z divadel.

Zdroj: TV JOJ

3. Herecké zkoušky před natáčením
Při seriálech natáčení obvykle probíhá tak, že herci se doma naučí texty, "na place" si je s hereckým partnerem projdou a následuje takzvaná ostrá. Při Hotelu to bylo úplně jinak. Vše se poctivě nazkoušeli. "Bylo nám umožněno dělat herecké zkoušky, což bylo velké novum. Herci to velmi rádi přijali, protože z divadla jim to je blízké. Automaticky v nich vzniká respekt vůči té látce. Na základě hereckých zkoušek, což je také nevídaný jev, se ty scénáře přepisovali," zdůraznil režisér.

Zdroj: TV JOJ

4. Humor, který není prvoplánový
Hotel není komediální, ale úsměvný seriál. V čem spočívá rozdíl? Zatímco v komediálních formátech je humor víceméně prvoplánový a pointu tak trošku dopředu tušíte, v Hotelu to bude úplně jinak. Komické situace se totiž tváří jako ta největší drama na světě. "Při seriálu Hotel je výjimečný tón humoru, který jsme se snažili s herci a se scénáristy vést v duchu filozofie, že postavy, které jsou v komedii, nevědí, že jsou v komedii. Pro ně se děje drama," zhodnotil Michal Kollár.

Zdroj: TV JOJ

5. Hlavní ženská postava není Barbie, ale normální a obyčejná žena
Pokud jste unaveni z hlavních ženských postav, které jsou dokonalé a mají dokonalé životy, Dorotu budete milovat. Je nešikovná, na denním pořádku zažívá trapasy, ráno se probudí rozcuchaná a když se večer neodlíči, tak i s rozteklou řasenkou. Zkrátka žena, jakých je na světě milion. A právě tím si vás získá. Na nic se totiž nehraje.

Nenechte si ujít úsměvný seriál Hotel již dnes ve 22:10 hodin na JOJ Family!

Tagy: Hotel