Výšky, nebezpečí a překvapující vystoupení: Co vás čeká na velkém finále Talentu?

Tomasiano dokonce zapojí naše publikum.

Šestá série show Česko Slovensko má talent vyvrcholí již v neděli ve 20:35 na JOJ Family. Čeká vás deset fantastických finalistů s deseti výjimečnými vystoupeními. I letos bude finále bohaté, máme pro vás připravené skvělé zpěváky, hudební skupinu, tanečníky, kouzelníka, silové akrobaty, artisty i cyklistky. My jsme pro vás zjišťovali, co konkrétně si pro vás naši finalisté chystají. Někteří měli čas na přípravu několik měsíců (konkrétně držitelé zlatých bzučáků) a někteří jen týden (postupující z ostatního semifinále), ale všichni si pro vás chystají to nejlepší z toho, co dokáží předvést.

Někteří se vystaví nebezpečí. "Připravili jsme si novou choreografii, novou akrobacii, která nás posunula na další level. Nevíme se dočkat, abychom vám to ukázali. Zkoušeli jsme něco úplně jiného, ​​jdeme do výšky, je tam více akrobace a více nebezpečí," prozradilo nám akrobatické duo Katy a Paul o svém vystoupení. Kluci ze Strong Brothers si zase pro vás chystají překvapení - do svého vystoupení tentokrát zakomponují i ​​příběh: "Vystoupení bude více o ději a o příběhu, doufáme, že vás - diváky a porotu překvapíme."

I Tomasiano se chystá posunout své umění na další úroveň. Zapomeňte na karetní triky a mikromágiu. Co nás čeká? "Bude to netradiční, celé se to bude odehrávat na jevišti, prozradím, že zapojím i diváky, ale více bych nechtěl prozradit," říká Tomasiano. Tanečníci z Dancecool Crew poctivě nacvičovali a dokonce se nevyhnuli ani menšímu úrazu. Více se dozvíte z rozhovoru.

Sledujte finále show Česko Slovensko má talent v neděli ve 20:35 na JOJ Family!