Bílá o nejtěžším rozhodnutí kariéry: Zrušené koncerty fanouškem vynahradí krásným darem

Jak se jim poděkuje za projevenou přízeň?

Lucie Bílá sedí v křesle porotkyně show Česko Slovensko má talent od jejích počátků celých šest sezón a letos se historicky poprvé nemohla zúčastnit živého vysílání prvního semifinálového kola. Důvodem byl nepříjemný zápal plic, který ji přinutil zrušit několik pracovní povinnosti. Místo ní do poroty zasedl Michal Hudák, ale vaše oblíbená porotkyně i přes nemoci nad průběhem semifinále dohlížela přes televizní obrazovku, dokonce během rozhodnutí se s námi spojila telefonicky. "Celou dobu jsem byla ve spojení. Byla jsem nervóznější doma, jako když jsem dnes seděla tu za stolem. Chybělo mi to, ale Mišo Hudák to za mě dělal geniálně," prozradila nám Lucka.

Těžší pro ni jistě bylo zrušení beznadějně vyprodaných koncertů z Fifty/Fifty Tour. "Na mých stránkách jsou dvě videa, kde můžete přesně krok za krokem vidět, jak to vypadalo. Bojovala jsem do poslední chvíle. Ten pocit bych nepřála nikomu. Bylo to moc těžké. Ale věděla jsem, že by to bylo velmi neprofesionální, kdybych ve stavu, ve kterém jsem byla, vystupovala. Nezaspívala bych ani jednu písničku a měla jsem jich tam 33," říká Lucka. Právě Fifty/Fifty Tour má pro zpěvačku mimořádný význam, o to více ji mrzelo zrušení pražských termínů koncertu: "Je mi to líto, ale stalo se. Za 30 let se mi to nestalo ani jednou a že se to stalo právě na tyto koncerty, je škoda, ale nedá se nic dělat," přiznává.

Koncerty nejen dostali náhradní termín, Lucka má pro své fanoušky, kteří přijedou do Prahy podruhé, aby ji mohli vidět naživo, malé překvapení. "Svým lidem jsem slíbila, že když přijdou na koncert, mám náhradní termín 8. ledna, každý ode mne dostane dárek - veleúspěšná deska s písničkou Hana a tam poděkování," odkazuje svým fanouškům a na závěr s úsměvem dodává: "Tak co, stalo se . Alespoň je vidět, že nejsem robot."

Lucku Bílou zaručeně uvidíte na velkém finále šesté série show Česko Slovensko má talent, sledujte JOJ Family v neděli ve 20:35 a i vy rozhodněte o našem vítězi!

Tagy: lucie bíla