Jak správně připravit lososa? Náš šéfkuchař vás to naučí!
Losos je momentálně stále používanější rybou v kuchyních v Česku a na Slovensku. Lidé si stále více oblíbili tradiční japonskou pochoutku sushi a doma si připravují lososa na grilu, zapékaného i smaženého. Náš kuchař Gabo Kocák vás naučí, jak ho připravit co nejlépe. "Já ryby, ať už je to losos nebo jiná mořská ryba, ze zásady peču vždy jen z jedné strany," prozrazuje zásadní podmínku správné úpravy populárního lososa. "Nezbavujte se kůže, pouze ji nařízněte na třech místech. To proto, aby se ten tuk spíknul. Opékáme lososa právě z té strany, ze které má kůži," dodává Gabo.
Jeho další tipy a triky najdete v archivu, kde na vás čeká nejnovější epizoda 15 min. kuchař!
Sledujte nás opět v neděli v 8:30 na JOJ Family!