Zdieľaj

Katka ze Sedmého nebe promluvila: Kde našla sílu, aby odpustila mužově milence?

V nedělní epizodě Sedmého nebe jsme poznali dvě ženy, Katku a Denisu, které podváděl a oklamal tentýž chlap. Oběma nasliboval hory-doly a nechal je se zlomenými srdcemi a v existenčních problémech. Jak je možné, že se Katka dokázala mužově milence podívat do očí, odpustit jí a navíc jí vysnít pomoc v Sedmém nebi? Vysvětlila nám to v rozhovoru!

Příběh Katky a Denisy, je jako vystřižený z filmu. Podvodník Roman si ve více městech pozakládal několik „hnízd“ s více ženami. Každé přitom sliboval, že budou spolu žít a budou šťastní. Všechny ale oklamal, obral o peníze a zlomil jim srdce. Tento muž pravděpodobně není jediným podvodníkem na Slovensku a tak je na místě otázka, co dělat, máte-li podezření, že žijete ve vztahu s takovou osobou. „Takové ženy musí být v první řadě silné. Musí samy chtít, hledět na sebe a když je tam už dítě, tak hledět na potřeby dítěte. Někdy to trvá velmi dlouho, mně to trvalo 9 let, a přišel ten moment, kdy jsem řekla, že stačí. Některé ženy to nedokážou...já jim přeji, aby měly vnitřní sílu,“ řekla Katka.

V7N - Katka a Denisa Zdroj: TV JOJ

​Pokud by se někdo ptal, jak je možné, že to celé nechali zajít až tak daleko a ničeho si za celou dobu nevšimli, Katka má odpověď i na tuto otázku. „My jsme to věděli. Ale ten pocit, ať už mateřský nebo pocit, že chcete k někomu patřit, chcete být milovaná, chcete mít rodinu... prostě zavíráte před tím oči a nechcete to vidět. Neboť stále doufáte. Naivně doufáte. Věříte, že se to jednou udělá. Když je člověk manipulátor, jako je tento člověk, a dokáže vás zpracovat...všechny nás zpracoval. Stejně. Dovedete si představit, co je to za člověka,“ povzdechla si. „Když toho člověka milujete, tak si myslíte, že je celý váš svět,“ doplnila ji Denisa.

​Na tomto příběhu je však nejkrásnější to odpuštění. Fakt, že Katka se dokázala nad vše povznést. Když zkrátka viděla, že Denise stejně ublížil tentýž chlap, empatie byla silnější než ego. „Vím, co Deni prožívala, i co přežívá. Je to hrozné a bolí to. Neskutečně to bolí. Chválabohu má rodinu u sebe. Já jí to dopřeji. Víme, co za tím bylo, jak to bylo…Hejtrům vzkazuji, že je pozdravuji. Ať si zkusí obout naše boty a potom mohou posuzovat. Když i máte důkazy, lidé věří tomu, čemu chtějí. Já chci, aby si z toho ženy vzali to nejlepší a aby byly silné. A kdo bude hejtovat a nebude s tím souhlasit, to je jeho problém a ať je šťastný,“ dodala Katka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)