Ján Koleník

Ján Koleník radikálně změnil image: Šokuje vás, jaké má dlouhé vlasy a bradu!

Proč se odhodlal k této změně?

Režisér Dušan Rapoš začal natáčet novou pohádku Když draka bolí hlava. Podle pohádkové knížky napsal scénář a s producentem Petrem Šiškou pracují na filmovém zpracování. Na place se objevil i oblíbený slovenský herec Ján Koleník, který si zahraje krále. Fanoušci se mohou těšit na jeho novou vizáž, protože v pohádce vystupuje s dlouhými vlasy, bradou a vousy. Po boku mu stojí královna, kterou ztvárňuje Zuzana Mauréry. Oběma to v dobových kostýmech velmi sluší. Koleník si užívá i krásné prostředí, kde se pohádka natáčí a cítí se tam jako v ráji.

Premiéra pohádky je naplánována k 100. výročí vzniku Československa. Příběh je zajímavý i tím, že symbolicky spojuje slovenské i českých diváky, protože každá hlava draka hovoří jiným jazykem - jedna slovensky a druhá česky. Barborka a Tomik tráví prázdniny u prarodičů, kde se tvrdě pracuje a pomáhá jim i dvouhlavý dráček Čmoudík, který jim vysvětlí jako vzniklo království Draka.

Zdroj: instagram/Ján Koleník

Janka Koleníka určitě znáte i z oblíbené kriminálky Za sklem, kde se zhostil jedné z hlavních rolí. Vyšetřovatel Noro, který se svým kolegou Maxem řeší nebezpečné zločiny a propojení mafie na politiků.

Všechny epizody seriálu Za sklem si můžete prohlédnout v našem bezplatném archivu.