Ondrej Kandráč slaví životní jubileum: Jak vypadal, když ještě dřel školní lavice?

Muzikant na dortu sfoukl 40 svíček!

Hudebník, zpěvák, moderátor, bavič, milující manžel a v neposlední řadě vzorný otec. Tak bychom mohli charakterizovat Ondřeje Kandráče, který je jednou ze dvou tváří oblíbené hudebně zábavné šou Všechno co mám rád. Slaví totiž kulaté životní jubileum, kdy na dortu sfoukl 40 svíček. "Myslím, že jsou daleko hezčí a kulatější životní jubilea jako je čtyřicítka. I přesto se však velmi těším na to, že bude důvod se setkat s příbuznými a přáteli. Chystá se totiž malá slavnost v jednom penzionu u Prešově. Děkovat chci v první řadě Bohu, rodičům za dar života, manželce za dvě nádherné děti, ale rovněž i všem, kteří mě v životě formovaly a formují. V neposlední řadě chci poděkovat i lidem, kterým se líbí moje hudba, zpěv, či slovo. I díky nim zažívám zajímavé životní období," řekl Kandráč.

Pravděpodobně každý člověk při "okrúhlinách" tak trochu bilancuje svůj život a Ondřej není výjimkou. "Moje životní filozofie je: "Neohlížej se dozadu, ale dívej se před sobě". Některé věci se mi v životě povedly více, některé méně. Podstatné však je, že cítím v životě vděčnost za množství nádherným okamžiků. Nedávno jsem četl památný výrok - Není důležité mít stovky přátel, když vás obdivují tisíce, důležité je mít jednoho přítele, když proti vám stojí stovky lidí. Věřím, že v následujících letech mě i nadále bude provázet rodinná pohoda a vnitřní harmonie. Budu rád, když připravíme písně, pořady, ale i koncerty, které se budou líbit mnohým. Už o pár dní mi chce moje zubařka vytáhnout zub moudrosti, tak věřím, že zůstanu moudrý natolik, aby mi tento pocit štěstí vydržel co nejdéle," dodal s úsměvem.

Ondřejovi jménem celé redakce přejeme všechno nejlepší!

Jak vypadal Ondrej Kandráč, když ještě dřel školní lavice? Podívejte se na naši fotogalerii!

Jste fanouškem Ondřeje Kandráče? Tak ho nezapomeňte podpořit v anketě OTO v kategoriích Zpěvák a Skupina na tomto linku!