Zdieľaj

Sedmé nebe má za sebou neuvěřitelných 50 částí: Pamatujete si všechny TOP momenty?

V průběhu tří let jsme pomohli mnohým desítkám lidí.

Pořad V sedmém nebi odstartoval už před třemi lety, ale když si ho zapneme v neděli večer, pravděpodobně všichni máme pocit, jakoby to bylo jen včera. V průběhu těchto tří let jsme natočili pět sérií, přičemž v neděli jsme odvysílaly jubilejní padesátou epizodu. Při této příležitosti jsme pro vás vybrali symbolických sedm TOP momentů, které si určitě pamatuje každý fanoušek Sedmého nebe. Tak čtěte a zavzpomínejte si na ně spolu s námi!

Zdroj: TV JOJ

Největší překvapení: oslava narozenin Vila přímo ve studiu
Moderátor Vilo Rozboril neustále připravuje účinkujícím různá překvapení. V rámci jedné epizody se ale nečekaného překvapení dočkal i on sám. Ve studiu spolu s publikem a diváky oslavil své 50. narozeniny. Kolegové mu totiž "zapomněli" napsat do scénáře, že na konec epizody si pro něj štáb připravil velké narozeninové překvapení. Když se Vilo loučil s diváky, hlas z režie oznámil, že mají pro něj malé "překvápko". Ze zákulisí přišel asistent režie Mišo Kalman, divákům známý ze show Česko Slovensko má talent, který před sebou tlačil obrovskou krabici zabalenou jako dárek. Vilo ji pomalu otevřel a z krabice vyskočila zpěvačka Kristína. Nejprve mu pogratulovala a potom mu zazpívala mix svých nejlepších písniček. Gratulace byly zpestřené spuštěním konfet a girland, které dostal kompars ve studiu před začátkem natáčení od produkční.

Zdroj: TV JOJ

Nejromantičtější moment: Svatba přímo ve studiu
V sedmém nebi jsme se již několikrát staly svědky silné lásky, která všechno překoná. Příběh jako z červené knihovny připomínají zamilovaní Alena a Janko, kteří se po dlouhotrvající známosti vzali přímo ve studiu. Dvojice se seznámila přes internet a jejich velká láska překonala nejen zdravotní problémy, ale i nepříjemné záležitosti, které souvisí s jejím handicapem, například inkontinence či obtíže s intimním životem. Jak se říká, skutečná láska překoná všechny překážky.

Zdroj: TV JOJ

Nejúspěšnější pěvecké vystoupení: Anička Oláhová a Celeste Buckingham
Talentovaná holka žila ve velmi skromných podmínkách, jelikož ji vychovávala její babička. Přestože peněz neměli nazbyt, chodila do školy a pravidelně se věnovala zpěvu, na který má nesmírný talent. Ukázala to i během duetu se Celeste Buckingham. Dívky zpívaly tradiční romskou píseň Me tut užarav a video z jejich vystoupení bylo několik let nejsledovanějším videem na youtubovom kanálu televize JOJ.

Zdroj: TV JOJ

Nejkontroverznější host: Róbert Bezák
Školačka Majka přišla o otce a matku během osmnácti dní. Za dva a půl týdne. Ve věku, kdy je potřebovala nejvíc. O zmírnění její neutuchající bolesti se pokusil štáb pořadu V sedmém nebi, který Majku vzal do Itálie, kde se setkala se svým vzorem - arcibiskupem Robertem Bezákem. Ten odpověděl nejen jí, ale i divákům televize JOJ Family na otázku, kterou si určitě kladou mnozí. Proč právě ona? "Koho vyberou shora proto, aby žil náročný život? Kdo ho dokáže takový žít, ne? Slabého nevezmou. Boží ruka tě vybere, neboť ty to dokážeš. Je to těžké, ale je to životní zkouška. Je to potěšení? Ne. Ani já se z toho netěším. Velmi brzy tě shora vybrali, aby si dokázala, že nesmíš ztratit naději, ani lásku, ani dobro, ani klid," vysvětlil arcibiskup Majce.

Zdroj: TV JOJ

Nejvtipnější dárky pro účinkující - poník či prasátko
Účinkující ze Sedmého nebe vždy dostanou i v rámci studiové části pořadu nějaké dárky. Elektronika, finanční dar, poukázka na víkendový pobyt, drogerie či hračky. To jsou věci, které dostávají standardně. Pak tu ale máme i nestandardní dary. Mezi ně patřily například poník, terárium s hadem, štěně či prasátko.

Zdroj: TV JOJ

Nejradikálnější proměna: tyrané ženě jsme vrátili na obličej úsměv
Andrea měla smůlu na muže. Po tom, co se stala matkou tří dětí, se jí partner změnil k nepoznání. Z milujícího a chápavého partnera se stal surový tyran. Namísto laskavých slov a pohlazení jí pravidelně uštědřil pálivé facky. Andrea "díky němu" postupem času přišla o všechny zuby. Její milující synové se rozhodli, že jí vrátí úsměv na tvář. Sedmé nebe jí tedy zařídilo kompletní úpravu chrupu, který z ní v kombinaci s dokonalým make-upem a účesem udělali jinou ženu. Zakřiknuté ženě jakoby lusknutím prstů vrátili sebevědomí a chuť do života.

Sedmému nebi k padesátinám gratulujeme a přejeme mu minimálně dalších 50 částí!

Sledujte Sedmé nebe opět v neděli ve 20:20 na JOJ Family!

Všechny epizody najdete i v našem bezplatném archivu!