Lujza Garajová Schrameková udělala v životě radikální změnu: Proč čekala až dosud?

Konečně se odhodlala. Přestože je tmavovlasá herečka, komička a moderátorka na každé společenské akci je dokonale upravená, rozhodně nepatří k těm celebritám, které svůj vzhled extrémně řeší. Něco se však přece jen rozhodla vylepšit.

Lujza Garajová Schrameková je bez pochyb velmi atraktivní ženou. Je příjemná, lidská, zábavná, má krásnou tvář a sexy postavu, kterou by jí mohly závidět i mnohé teenagerky. Ona to však vidí trošku jinak a rozhodla se, že chce svůj zevnějšek trošku vylepšit. Ve svých 35. letech se totiž úplně poprvé vybrala do fitness centra. "Poprvé v životě jsem přišla do fitka s tím, že: Promiňte, je mi to trapné, ale já vím, že chci s sebou něco dělat, ale hrozně se stydím, protože vím, že to asi nedám," řekla bez okolků. Jak sama přiznala, nikdy necvičila, protože to zkrátka nevěděla.

Pod dohledem zkušených odborníků se však začaly dít divy a Lujza si osvěžila znalosti z tělocviku ze základní školy. "Už jsem byla cvičit jedenáctkrát v průběhu měsíce. Poprvé v životě jsem například udělala dřep. Nebo dokonce minule mi ukazovali, jak se dělá klik. To jsou věci, kterými jsem, nechci říct, že opovrhovala, ale věděla jsem, že tyto věci mi nejdou. Cítím se lépe, ale jen proto, že vidím, že mi to najednou jde. Asi se mi to líbí," konstatovala s úsměvem. Ačkoliv Lujza rozhodne hubnout nepotřebuje, držíme jí palce, ať jí to nadšení a nasazení vydrží!