Poznáváte je? Takto kdysi vypadal Maštalír a Koleník!

Z obou herců vyrostly sexy muži.

Tomáš Maštalír a Ján Koleník patří mezi přitažlivé slovenské herce, kteří lámou srdce více fanynkám. Málokdo však ví, jak tito páni vypadaly v pubertě. Tomáš jako žák základní školy přednášel prózu a během gymnázia hrával v divadle. Jeho vášeň k herectví ho přivedla na VŠMU. Z mladého chlapce vyrostl přitažlivý zarostlý muž, který patří k nejlepším slovenským hercům. Určitě ho znáte z více seriálů naší televize. Komickou postavu si vyzkoušel v seriálu Hoď svištěm a vážnější roli dostal jako Dr. Lidský.

V galerii vám nabízíme fotografie i Jana Koleník z jeho mladšího období. Čím více přibývaly roky, tím větší fešák z něj vyrostl. Koleník rovněž vystudoval VŠMU, ale věnuje se i společenskému tanci a zpěvu. Ve více seriálech jako ZOO, 1890 či Panelák si zahrál hlavní postavy.

Oba herci se setkali v kriminálce Za sklem, kde v první sérii bojovali na stejné straně. Televize JOJ momentálně připravuje další pokračování seriálu, kde se Tomáš a Jan ocitnou na rozdílných stranách zákona. Jak to všechno skončí se dozvíte už koncem podzimu v seriálu Za sklem. Pokud jste zmeškali některou epizodu, můžete si ji prohlédnout v našem bezplatném archivu.

Tagy: za sklem