Ondrík hraje v kriminálce Za sklem zlého chlapce: Někdo si oblíbí i člověka, který vraždí

Líbí se vám Bongy?

V novém kriminálním seriálu televize JOJ Family Za sklem se setkáváte i s hercem Milanem Ondríkem, který ztvárňuje Bongyho - muže žijícího na hraně zákona. "Budu hrát Bongyho, je to takový nezbedný chlapec, který se točí kolem drog, peněz a mafiánů kamarádů a tajy kolem kickboxerů a těchto věcí, na které se rádi kluci hrávají, když jsou malí," prozradil nám více o své postavě. Bongo se proto bude často dostávat do střetu s našimi hlavními hrdiny - vyšetřovateli Maxem a Norem.

Milan se na práci s nimi a na tomto seriálu moc těšil, sám má pozitivní vztah ke kriminálkám, které byly součástí jeho dospívání. "Ke kriminálním seriálům mám pozitivní vztah. Když se řekne krimi, tak si hned vzpomenu na Dericka, ten seriál mě provázel dětstvím. Toto je pro mě krimi. Nerozdělují žánry, ale spíše na to, co se mi líbí a co ne a ideální je pro mě mix všeho, když se na tom dá i trochu zasmát," říká Ondrík. Věříme, že i tento počin se tak zařadí k moderní seriálové klasice.

Samozřejmě, Bongo patří spíše k negativním hrdinům příběhu, ale podle herce je pohled na to spíše subjektivní. "Mně je jedno, jestli hraji negativní nebo pozitivní postavu. Vše je subjektivní a diváci si udělají vlastní názor. Pro někoho může být pozitivní postava člověka, který vraždí a někomu může lézt na nervy člověk, který miluje svět a na všechno se usmívá," vysvětluje.

My dodáváme, že seriál Za sklem byste si rozhodně neměli nechat ujít - sledujte ho každou středu ve 20:20 na JOJ Family!