Maštalír s Koleníkem zažívají náročnou výrobu: Z honičky a bitvy rovnou do nemocnice!

Takhle to vypadá Za sklem.

Televize JOJ Family pro vás právě v těchto dnech natáčí kriminální seriál Za sklem v hlavních rolích s Janem Koleníkem a Tomášem Maštalírem. Zkušení herci si už před kamerou i na divadelních prknech vyzkoušeli kdeco, ale právě tento projekt jim do cesty klade mnohé nové výzvy. Seriál je totiž plný akčních scén, honiček, bitev a kaskadérských kousků. Tomáš s Janem se na natáčení těšili. "Jsme více v exteriéru, nemáme papundeklové ateliéry a papundeklová studia, což je výborný přínos, mně se to zatím moc líbí," pochvaluje si Koleník.

No už po prvních dnech přišlo menší vystřízlivění. Pochopili, že se dali na mimořádně náročnou televizní výrobu. "Je to opravdu namáhavé, je to jiný způsob natáčení na několik záběrů a stran. Je to časově a také fyzicky moc náročné, protože hodně utíkáme, často se bijeme a setkáváme se s mnoha věcmi, které je třeba ovládat. Ale je to takový splněný klučičí sen. Po prvním dni nás všechno bolelo, byli jsme unavení, bolely nás svaly," přiznává Janko, který dokonce první den absolvoval menší zranění a musel jít do nemocnice. Naštěstí je vše v pořádku a bez problémů hraje dál.

A jak si na první den natáčení vzpomíná Tomáš? Vidí to dost podobně: "Nevěděli jsme, co od toho čekat, ale věděli jsme, co chceme dělat. Bylo to náročnější, jak jsme si mysleli. Hodně jsme běhali, přeskakovali jsme ploty, bili jsme se. Bylo 26 stupňů a byli jsme v neprůstřelných vestách, takže jsme trochu zlomení." My dodáváme, že se rozhodně máte na co těšit - seriál Za sklem si získá všechny fanoušky kvalitních kriminálních seriálů!

Tagy: za sklem