Kandráčovci na nejkrásnějším rodinném focení: Wau, vždyť vypadají jako z pohádky!

Manželé Kandráčovci se spolu se svými třemi krásnými dětičkami před pár dny vybrali do nádherných levandulových polí na východním Slovensku. Tam absolvovali nejkrásnější rodinné focení a my vám exkluzivně přinášíme jejich záběry, na kterých jsou jako vystřižení z pohádky!

Kandráčovci si romantické focení uprostřed levandulového pole naplánovali na začátek léta a za krásnými snímky dokonce nemuseli cestovat příliš daleko. Lány obsypané voňavými fialovými kvítky totiž najdete nejen ve francouzském Provence, ale i na východním Slovensku, doslova na skok od Košic. "Levandulové pole mají svou krásu i na Slovensku. Je to takový malý kousek našeho Provensálska na východě. A doslova multi etnický rozměr tomuto focení dal fakt, že jsme zavítali do maďarského prostředí Moldava, kde nás čekali naši rusínského přátelé, manželé Pirovci z Medzilaboriec," řekli Ondrej a Erika Kandráčovci.

O samotné focení v dechberoucí prostředí se postaral šikovný fotograf Dušan Michalka, který je jejich rodinným přítelem. "Po fotografa jsme nemuseli chodit daleko, je to náš soused a dobrý přítel," vysvětlili manželé. Během focení panovala výborná nálada a Kandráčovci si ho užívali plnými doušky. Výsledkem jsou krásné vzpomínky v podobě nádherných fotek, které jsou jako vystřižené z pohádky. Co říkáte?