Dcerka Ondreja Kandráče oslavila první narozeniny: Odpadnete, jak už Maruška vyrostla!

Oblíbenému muzikantovi se loni v červnu změnil život, když jeho manželka Erika přivedla na svět dcerku Marušku. Ani jsme se nenadáli a nejmladší členka rodiny Kandráčovcov oslavila své první narozeniny. Za dvanáct měsíců pořádně vyrostla a je z ní už velká princezna!

Rodinka Kandráčovců se loni v červnu rozrostla o pátého člena, když se na svět vyžádalo třetí děťátko Ondreja a Eriky - dcerka Maruška. Od té doby již proteklo hodně vody a malá princezna oslavila své první narozeniny. Při této příležitosti se Kandráčovci se svými fanoušky podělili o krásné fotky jejich malé princezny, která mezitím pořádně vyrostla. Nuž, a fanoušci hned začali tipovat, na koho se podobá více - či na maminku nebo tatínka. Přestože má Maruška rysy i po svém slavném otci, už na první pohled se však více podobá na šarmantní maminku. "Důležité je, aby se podobala buď na mě nebo na Eriku. Ať se nepodobá na někoho jiného," řekl Ondřej se smíchem na odlehčení.

Jedním dechem ale řekl, že podstatnější než to, na koho se podobá, je něco zcela jiného. "Je to nádherný malý tvor, vše je dokonalé na tom človíčku. Pro mě je to vždy velký svátek, když jsme spolu pohromadě a těšíme se jeden z druhého. V zásadě je absolutně jedno, na koho se bude podobat, důležité je, ať je zdravá, ať dělá radost nejen nám, ale i lidem kolem. Ať je z ní dobrý člověk, to je alfou a omegou životního příběhu," zhodnotil muzikant.