Ondrej Kandráč nedá dopustit na TYTO zimní sporty: Troufl byste si na tento adrenalin?

Oblíbený muzikant je známý tím, že je velmi aktivní a sport pro něj není cizí slovo. Pohyb je pro něj důležitý a tak se ho nevzdává ani v době, kdy teploty klesnou hluboko pod bod mrazu. Právě naopak!

Muzikant Ondrej Kandráč patří mezi vášnivé milovníky pohybu. Zatímco přes léto se věnuje zejména plavání či túrám, před pár lety se zamiloval do otužování. A jako správný lední medvěd se těší, když teploty klesnou hluboko pod nulu. "Mám fantastické sousedy tam, kde bydlím, v naší městské části a ti mě nějakým způsobem na to navedli. Blízko je vodní nádrž Bukovec. Pro Košičané velmi známá. Když to máme tak blízko, řekli jsme si, proč to nevyzkoušet. Našeho ducha a trénovanost člověka. Řekli jsme si, že pojďme, skočme do té vody a pojďme se otužovat. Prý je to zdravé, ale hlavně to utužuje kolektivního ducha. Je to takové sebezapření, ale i taková výzva. Proč ne? Ve zdravém těle, zdravý duch," řekl Ondrej.

Kromě otužování muzikant zbožňuje i běžky. Chladné a zasněžené lednové dny tak pochopitelně trávil v přírodě. "Běžkování, jeden z nejkrásnějších zimních sportů. Přiznám se, že život bez něj by byl pro mě chudší o množství zážitků a relaxu," zhodnotil Kandráč, který si i tímto způsobem posiluje imunitu. Pohyb je podle jeho slov zdravý nejen pro tělo, ale i pro duši. Tak co, vyzkoušíte jeden z těchto sportů i vy?

Ondrej Kandráč Zdroj: archív O.K.