Kandráčovci na nejkrásnějším svátečním focení: TOTO jsou naše první Vánoce s Maruškou!

Letošní Vánoce budou pro rodinu Kandráčovců jiné než ty dosavadní. Budou to totiž první svátky s jejich dcerkou Maruškou, která se narodila koncem června. Jak to tedy bude u nich vypadat během Štědrého dne? Čtěte dál!

Krásná a šťastná rodinka Kandráčovců se koncem června rozrostla, když se na svět vyklubala jejich dcerka Maruška. Letošní Vánoce tak budou úplně jiné, než ty předešlé. Poprvé je budou trávit v pětčlenném zložením. "Já se velmi těším na první Vánoce s Maruškou, protože to budou opět nějaké jiné a nové Vánoce. I když já říkám, že my máme Vánoce odkdy se Maruška narodila, protože od té doby všichni povídáme potichoučku. Máme doma malé miminko, ale nyní přijde další malé - jezulátko. Takže už se těšíme," řekla Ondrejova manželka Erika. Pravdou však je, že jejich rozkošná princezna s nimi už trávila i minulé Vánoce - akorát ještě v bříšku. Pro Ondru a Emušku tak byla informace o sourozenci na cestě tím nejkrásnějším vánočním dárkem. "Já jsem zabalila maličký dárek - ponožtičky. Když už měly děti všechny dárky rozbalené, vytáhla jsem ještě jeden a říkám: Toto je čí? Ondrejko se na to podíval a hned mu to došlo, že asi někdo je na cestě. Hned se rozplakaly, smáli, těšili se. Bylo to velmi pěkné," zavzpomínala Erika.

Ondrej a Erika Kandracovci Ondrej a Erika Kandráčovci budú mať tretie dieťatko. Zdroj: TV JOJ

​Vánoce však budou pro Kandráčovce úplně jiné i z jiného důvodu. Jelikož jsou pro pandemii koronavirusu zrušeny všechny koncerty, večírky, párty a oslavy, Ondrej bude s rodinou trávit nepřetržitě celé svátky. "Tyto Vánoce budou jiné kvůli jedné podstatné věci, že konečně budu během celých Vánoc opravdu doma s celou rodinou. Absolutně nečekaná věc. Za poslední roky to bylo zbožné přání, takže, toto je na jedné straně pro nás největší dárek. Já jsem vlastně tím dárkem pod stromečkem a nic jiného už nepředčí tento velký dar," zhodnotil Ondrej se smíchem. Jedním dechem doplnil, že na Vánocích nejsou důležité materiální dary, ale ty nemateriální. "Není důležité, jaký dárek je pod stromečkem. Důležité je, zda se máme rádi, zda je tento dárek přijímán s láskou. Jelikož máme malého živého Ježíška pod stromečkem, tak tyto Vánoce opravdu budou o lásce, o radosti a o štěstí. Tuto radost bych dopřál zažít každému jednomu člověku," dodal s úsměvem.