Ondrej Kandráč ukázal krásné fotky z křtin dcerky Marušky: Podívejte, jací byli nádherní!

V rodině oblíbeného muzikanta Ondreje Kandráče se udál velký den. Dcerka Maruška, která přišla na svět koncem června měla křtiny. Při této příležitosti se sešli všichni blízcí a my vám ukážeme, jak to vypadalo!

Oblíbený muzikant Ondrej Kandráč se koncem června stal hrdým trojnásobným otcem, když jeho milovaná manželka Erika přivedla na svět dcerku Marušku. Malá princezna se narodila v nemocnici s mírami 48 centimetrů a 2840 gramů. Ačkoliv se zdá, jakoby to bylo jen včera, Maruška má již téměř dva měsíce a tak nastala příležitost, na její velký den - na křtiny. "Naši malou Marii jsme křtili v naší farnosti Pereš - Košice. Mši celebroval otec Martin Novotný, zpěvem ji ozdobil náš farní sbor. Kmotrem byl můj spolužák a blízký přítel z gymnázia Jožko Pribula. Jelikož pracuje v Německu jako lékař, měl to jednoznačně na křtiny nejdále. Kmotrou byla Erikina kamarádka Maruška Mizeráková," řekl o Maruškin křtu Ondrej Kandráč.

Zdá se, že lásku k hudbě dostalo do vínku i třetí dítě úspěšného muzikanta. "Na slavnosti křtu malé Marii zazpívala i babička Monika a symbolicky jsem naší princezně zahrál Schubertovou Ave Marii i já. Malá Marie naslouchala tiše s otevřenými očky a to je dobré znamení, že by mohla mít k hudbě blízký vztah," prozradil s úsměvem.