Kandráč a Skrúcaný na nejkrásnější fotce: Dostane vás do kolen, jak spolu kočárkujou své miminka!

Moderátoři oblíbeného pořadu Všechno co mám rád prožívají ve svých životech jedno z nejkrásnějších období. Oba se totiž před časem stali čerstvými otci.

Moderátora Števa Skrúcaného a muzikanta Ondřeje Kandráče v roce 2017 spojila práce a to hudebně zábavná šou Všechno co mám rád, kterou společně na JOJ Family uváděli. Celebritní muži si velmi sedli a od té doby nejsou jen kolegy v práci, ale i přáteli v soukromí. Mají toho hodně společného a už jen fakt, že jejich manželky se jmenují stejně, je velmi milý. Tento rok však přibyla další věc, která je spojuje. Obě Eriky totiž otěhotněly a tak se staly čerstvými otci.

Zatímco Števo se těší z malé Elly od konce května, Ondrejova rodinka se rozrostla o rozkošnou Marušku koncem června. Bylo tedy jen otázkou času, kdy si parťáci ze šou Všechno co mám rád najdou čas i na společné kočárkování. A to se také stalo. Kolegové a přátelé zároveň se setkali při slovenském moři, na Zemplínské Šíravě, kde strávili velmi příjemný čas. Tyto chvíle i zvěčnili a společnou fotkou se Ondrej pochválil na sociálních sítích. Už na první pohled vidět, že oba si otcovské povinnosti užívají plnými doušky a srší štěstím.

Ondrej Kandráč a Števo Skrúcaný s kočíkmi Zdroj: archív O.K.