Dokonalá rodinná idylka u Kandráčovců: Krásné VIDEO jako vystřižené z filmu!

Oblíbený muzikant Ondrej Kandráč se již zanedlouho stane potřetí otcem, když jeho milovaná manželka Erika přivede na svět holčičku - dcerku Marii. Chvíle před tímto velkým dnem tráví bok po boku a užívají si jeden druhého.

Muzikant Ondrej Kandráč prožívá snad nejkrásnější období ve svém životě. Jeho krásná a šťastná rodinka se totiž už zanedlouho rozroste, protože milovaná manželka Erika nosí pod srdcem jejich třetí děťátko. Štěstím září nejen příští trojnásobní rodiče, ale i jejich ratolesti Emka a Ondrík. Poslední dny v čtyřčlenné sestavě tráví Kandráčovci bok po boku a vychutnávají si společné chvíle plnými doušky. Důkazem je i krásné video, kterým se oblíbený muzikant pochlubil na sociální síti. Jmenuje se "červnový podvečer" a dokonale zachycuje jejich rodinnou idylku, která je jakoby vystřižená z filmu. Zatímco budoucí trojnásobná maminka připravuje ovoce na zavařování, Ondrík trénuje hru na housličky a Emka zas hraje na klavír. Toto video jen potvrzuje okřídlenou frázi, že štěstí a láska nepotřebují velké gesta a pompéznost, protože se ukrývají v běžných každodenních radostech.

Očekávaná dcerka Kandráčovců dostane tradiční slovenské a biblické jméno Mária. Vymyslela ho Erika, podle níž je to to nejkrásnější jméno. Třetí těhotenství prožívá podle jejích slov velmi dobře a už na první pohled vidět, že září jako nikdy předtím. "Já osobně se díky Bohu cítím velmi dobře. Naštěstí jsem neměla žádné nevolnosti a možná po počáteční dílčí únavě jsem se začala cítit stále lépe. Tím, že jsou děti doma, tak nad tím popravdě ani velmi nemám čas přemýšlet. I tím je toto těhotenství jiné, než ty předchozí. Tím, že jsou děti již trošku starší a vědí si to naplno uvědomovat, tak je to období ještě hezčí. Víme se společně těšit, sledovat jak mi roste bříško, jak se miminko hýbe, jak vypadá, co se mu v dané době vyvíjí. Je to opravdu krásné období," řekla Erika s úsměvem.