Výbavička pro dcerku: Podívejte, jakou má krásnou folklórní peřinku mladá Kandráčová!

Oblíbený muzikant Ondrej Kandráč se začátkem léta stane potřetí otcem, když jeho milovaná manželka Erika přivede na svět holčičku - dcerku Marii. Jelikož čas do jejího příjezdu se pomalu, ale jistě krátí, začali jí chystat výbavičku. Nuž, a jakou peřinku může mít dítě muzikanta, který miluje folklór? Jedině folklórní!

Muzikant Ondrej Kandráč prožívá snad nejkrásnější období ve svém životě. Jeho krásná a šťastná rodinka se totiž už zanedlouho rozroste, protože milovaná manželka Erika nosí pod srdcem jejich třetí děťátko. Štěstím září nejen příští trojnásobní rodiče, ale i jejich ratolesti Emka a Ondrík. Už na první pohled je jasné, že se na příchod sourozence moc těší. Potvrdili to i Erika s Ondrejem. "Děti se na miminko moc těší. Již delší dobu toužili po sestřičce a tak, když jsme jim na Štědrý večer připravili o dárek navíc, moc se těšili. I nyní je musím pochválit, že jsou opravdu nápomocní. Emka, jak správná holčička, kontroluje výbavičku, zkouší ji na panenkách a připravuje se na kočíkovaní, krmení i přebalování. Ondrejko se k tomu postavil jako správný chlap a slíbil, že na sestřičky dohlédne," zhodnotili manželé Kandráčovci, kteří před pár dny oslavili 12. výročí od svatby.

​Očekávaná dcerka dostane tradiční slovenské a biblické jméno Mária. Nuž, a tradicím zůstávají Kandráčovci věrní i v otázce kupování výbavičky, kterou si začali pomaličku chystat. Jelikož Ondrej je známý tím, že miluje folklór a má k němu blízko i celá jeho rodina, vytoužené miminko bude sladce spinkat právě ve folklórní peřince. Na bílém základě se nádherně vyjímají červené lidové vzory, které celému kousku dodávají nádech tradic.

Erika Kandráčová s dcérkou Emkou Zdroj: archív E.K.

Na příchod třetího děťátka se nesmírně těší i samotná maminka Erika, která září jako nikdy předtím. Jak nám prozradila, těhotenství prožívá velmi dobře. "Já osobně se díky Bohu cítím velmi dobře. Naštěstí jsem neměla žádné nevolnosti a možná po počáteční dílčí únavě jsem se začala cítit stále lépe. Tím, že jsou děti doma, tak nad tím popravdě ani velmi nemám čas přemýšlet. I tím je toto těhotenství jiné, než ty předchozí. Tím, že jsou děti již trošku starší a vědí si to naplno uvědomovat, tak je to období ještě hezčí. Víme se společně těšit, sledovat jak mi roste bříško, jak se miminko hýbe, jak vypadá, co se mu v dané době vyvíjí. Je to opravdu krásné období," řekla Erika.