Kandráčovci ukázali záběry z nejkrásnějšího těhotenského focení: Rodinka jako z pohádky!

Oblíbený muzikant Ondrej Kandráč se začátkem léta stane po třetí otcem, když jeho milovaná manželka Erika přivede na svět holčičku. Celebritní párek absolvoval krásné těhotenské focení a my vám tyto fotky přinášíme jako první!

Muzikant Ondrej Kandráč stále tvrdí, že je tím nejšťastnějším mužem pod sluncem. Nyní to ale platí ještě více. Momentálně prožívá jedno z nejkrásnějších období ve svém životě, protože se jeho krásná a šťastná rodinka už začátkem léta rozroste. Jeho milovaná manželka Erika, se kterou žije v harmonickém vztahu již 12 let, nosí pod srdcem třetí děťátko. Aby si tyto nádherné chvíle navždy zapamatovali, absolvovali těhotenské focení se šikovnou fotografkou Ľubkou Ištoňovou. Místo na fototermín nemuseli dlouho hledat. Vybrali se do přírody a přímo pohádkové záběry vznikly na více místech v rámci Košic, ve kterých Kandráčovci žijí. Na snímcích je vidět, že třetí děťátko už mezitím pořádně narostlo, protože Eriku zdobí rozkošné kulaté bříško. Druhý stav jí nesmírně svědčí a je z ní opravdu krásná těhulka.

Štěstím září nejen příští trojnásobní rodiče, ale i jejich ratolesti Emka s Ondrík. Už na první pohled je jasné, že se na příchod sourozence se moc těší. Potvrdili to i Erika s Ondrejem. "Děti se na miminko moc těší. Již delší dobu toužili po sestřičce a tak, když jsme jim na Štědrý večer připravili o dárek navíc, moc se těšili. I nyní je musím pochválit, že jsou opravdu nápomocní. Emka, jako správná holčička, kontroluje výbavičku, zkouší ji na panenkách a připravuje se na kočíkování, krmění i přebalování. Ondrejko se k tomu postavil jako správný chlap a slíbil, že na sestřičky dohlédne," zhodnotili manželé Kandráčovci, kteří před pár dny oslavili 12. výročí od svatby.

Očekávaná dcerka dostane tradiční slovenské a biblické jméno Mária. "Přiznám se, že ani sama nevím, proč jsem vybrala toto jméno, ale ještě jsem ani nebyla těhotná a už jsem vnitřně cítila, že jednou budeme mít malou Marii. Je to podle mě nejkrásnější jméno. Nakonec, i moje, i Ondřejova babička byla Marie, takže jsme se s tím už všichni ztotožnili," zhodnotila Erika.