Kandráčovci prozradili, jak se bude jmenovat jejich dcerka: Dostane tradiční slovenské jméno!

Oblíbený muzikant Ondrej Kandráč by se už začátkem léta měl stát potřetí otcem. Jeho milovaná manželka Erika nosí pod srdcem třetí děťátko a celebritní pár prozradil, jaké jméno si pro dcerku připravili!

Muzikant Ondrej Kandráč neustále tvrdí, že je tím nejšťastnějším mužem pod sluncem a nyní to platí ještě více. Momentálně prožívá jedno z nejkrásnějších období ve svém životě, protože se jeho krásná a šťastná rodinka už začátkem léta rozroste. Jeho milovaná manželka Erika, se kterou žije v harmonickém vztahu již více než 11 let, nosí pod srdcem třetí děťátko.

​Kandráčovci prozradili, že jejich očekávaná dcerka dostane tradiční slovenské a biblické jméno Mária. "Přiznám se, že ani sama nevím, proč jsem vybrala toto jméno, ale ještě jsem ani nebyla těhotná a už jsem vnitřně cítila, že jednou budeme mít malou Marii. Když mi pak lékař na ultrazvuku řekl, že to bude kluk, myslela jsem si, že mě moje intuice zklamala. Ondrej se moc potěšil, že budeme mít dalšího syna, ale já jsem stále vnitřně cítila, že to přece jen bude Mária. Přemýšlela jsem, jak to projdu s dětmi, protože si také velmi přáli sestřičku. Emuška mi jednoho dne přinesla namalovaný obrázek, na kterém bylo napsáno: Budu ji milovat, i když bude chlapec. Nakonec to bude přece jen Mária, tak se všichni těšíme. Samozřejmě, těšili bychom se rovněž na bratříčka, ale zřejmě je již rozhodnuto. Abych ale odpověděla na otázku, proč Mária, tak podle mě je to nejkrásnější jméno. Nakonec, i moje, i Ondrejova babička byla Mária, takže jsme se s tím už všichni ztotožnili," vysvětlila Erika Kandráčová.

Sledujte pořad Všechno co mám rád i z našeho online archivu.