Natália Germáni konečně ukázala tvář dcerky: Podívejte, jaké zlatíčko má doma!

Sympatická herečka před několika týdny přivedla na svět krásnou dcerku. Se svým přítelem Martinem Valihorou se rozhodli, že jí dají jméno Zuna.

Herečka Natália Germáni, kterou znáte z mnoha seriálů, už několik měsíců tvoří pár se známým bubeníkem Martiněm Valihorou. Ani jsme se nenadáli a jejich vztah se posunul na další úroveň, protože se stali rodiči. Charismatická herečka přivedla na svět rozkošnou dcerku, kterou pojmenovali Zuna. Prominentní pár se o svou velkou radost dělí i se svými fanoušky prostřednictvím sociálních sítí.

Nyní konečně Natálie ukázala i tvářičku její krásného miminka. ,,Naše malá myšička má o týden už dva měsíce. Nevím, jak popsat ten pocit, když se na ni podívám. Pro ty, co nemají děti, jako jsem já neměla, to není asi zajímavé. Ti, co děti mají, ho dávno znají. Kolik pocitů najednou vyvolává ve mně toto malé dítě. Já jen, že doporučuji. Množte se, je to krásné," svěřila se herečka. Nuže, přejeme rodičům a malé Zune hodně zdraví a mnoho krásných chvil v kruhu rodiny.