Zdieľaj

Manželka Vila Rozborila předvedla hvězdný outfit: Wau, vždyť je jako z červeného koberce!

Oblíbený moderátor je již více než čtyři roky ženatý s lékařkou Sandrou. Ta je známá nejen tím, že je skvělá ve své práci, ale i tím, že má opravdu vytříbený vkus. Potvrdila to i před pár dny, kdy se předvedla v dokonalém hvězdném outfitu!

Moderátor Vilo Rozboril a lékařka Sandra Novotná svou lásku zpečetili v červnu 2017 tím, že se vzali. I více než čtyři roky po svatbě jsou jejich city stejně silné jako tehdy a vidět, že manželé jsou do sebe zamilovaní až po uši. Přestože jsou oba pracovně vytíženi, tráví spolu každou možnou volnou chvíli a užívají si ji naplno. Moderátor se se společnými fotkami pravidelně podělí i se svými fanoušky na sociální síti a vždy si získají množství pozitivních reakcí.

Těch však bylo před pár dny mnohem více než obvykle. Vilo se totiž svým fanouškům pochválil se snímkem, na níž pózuje spolu se svou manželkou a její dcerou Ninou na promocích. Sympatická blondýnka totiž úspěšně ukončila své studium na medicíně a již brzy začne pracovat na bratislavské onkologii. Hrdá máma Sandra si zvolila na tuto výjimečnou příležitost dokonalý hvězdný outfit a všichni měli problém spustit z ní oči. Sytě zelené šaty minimalistického střihu s délkou po kotníky zkombinovala s kontrastními sandálky v cyklámenové barvě a doplnila je o psaníčko na řetízku. V kombinaci s dokonalou vizáží a jednoduchým účesem vypadala jako vystřižená ze společenského akce na červeném koberci. Nuže, Sandra při výběru oblečení opravdu trefila do černého a jen potvrdila, že má skvělý vkus.

FOTO dokonalého outfitu Sandry Rozborilové najdete v galerii: