Zdieľaj

Vilo Rozboril ukázal svou krásnou vnučku: Neuvěřitelné, jak už jeho Elenka vyrostla!

Oblíbený moderátor se v červnu 2016 stal poprvé dědečkem, když jeho dcera Katka přivedla na svět dcerku Elenka. Od té doby už uběhlo téměř 5 let a rozkošná princezna vyrostla doslova jako z vody!

Moderátor Vilo Rozboril je součástí showbyznysu již dlouhá léta a proto ví, že fanoušci milují, když se s nimi podělí o novinky či záběry ze svého soukromí. Prostřednictvím svého profilu na sociální síti proto neukazuje jen fotky z natáčení oblíbeného Sedmého nebe, ale i snímky s milovanou manželkou, s dcerou či momentky z výletů.

Učinil tak i nedávno, kdy se pochválil nádhernou fotkou své rozkošné vnučky Elenky. "Moje vnučka Elenka má dánské občanství. Ale snad mi odpustí, že v této chvíli se opravdu moc těším," napsal Vilo k fotce, na níž je vidět, že malý blonďatý andílek už pořádně vyrostl. A není divu, protože zanedlouho oslaví své 5. narozeniny. Elenka se na svého slavného dědečka nesmírně podobá a to zejména šibalským kukučem. "Určitě mě bude volat - Vilo. Tak mě volala i Katka celé dětství. Všichni mi píší, že jsem mladý a pohledný dědeček, s tím se rád a lehce ztotožňuji," zhodnotil s úsměvem moderátor ještě před lety po Elenkiném narození.

FOTO Vilové vnučky najdete v galerii: