Zdieľaj

Skvělá zpráva pro fanoušky Sedmého nebe: Natáčí se nové části, podívejte se na PRVNÍ záběry!

Oblíbená rodinná relace V sedmém nebi je již neodmyslitelnou součástí naší vysílací struktury. Prostřednictvím televizních obrazovek jsme již za několik let zaklepali na dveře mnoha úžasných hrdinů. Chodíme tam, kde je třeba pomoci. A budeme v tom pokračovat!

Vážné zdravotní problémy, finanční nouze, rodinné neshody či jen zkrátka nepřízeň osudu. To vše jsou životní úskalí, do kterých se může dostat opravdu každý z nás. Jsou to však situace, kdy si člověk často nedokáže pomoci sám a potřebuje pomocnou ruku. Tu jsme za několik let existence relace V sedmém nebi podali již v stovkách rodin a budeme v tom pokračovat.

Zlepšení pandemické situace na Slovensku umožnilo týmu Sedmého nebe opět plnit sny a vlévat naději těm, kteří to nejvíce potřebují. Dokazují to i záběry, kterými se na svém Facebooku pochlubil Vilo Rozboril. "1.květen - Svátek práce. Tak i pracujeme, i když jsme V sedmém nebi," napsal moderátor k fotce, na níž pózuje se šikovnými dělníky.

https://www.facebook.com/ViloRozboril/photos/a.168425686550834/4159008080825888

Pokud znáte někoho, kdo si zaslouží pomoc, kdo bojuje se svým osudem jako hrdina, nebo někoho, kdo se ocitl v problémech, neváhejte a hned nám napište! Posunutím kontaktu na lidi ve špatné životní situaci můžete svým kouskem pomoci i vy. Protože si musíme pomáhat!