Zdieľaj

Láska, kterou nerozdělila ani smrt: Veronika a Štefan už žijí svůj věčný život v nebi!

Diváci oblíbeného pořadu Vila Rozborila si určitě vzpomínají na milující manželé Veroniku a Štěpána, jejichž největším snem byl sňatek v kostele. Bok po boku žili oddaní jeden druhému více než 50 let. Jejich příběh lásky už pokračuje v nebi...

Veronika a Štefan z vesničky Dubovany mezi Piešťany a Trnavou byly manžely 56 let, ale jejich největším snem byla paradoxně svatba. Oba byli silně věřící a toužili si své ano říct i před Bohem, tehdejší režim jim to však vzhledem k jeho povolání vojáka nedovoloval. Tuto touhu jim splnilo až Sedmé nebe, díky kterému svou lásku zpečetili tak, jak si to přeje každý křesťan.

Jejich štěstí však počátkem roku překazil koronavirus, když mu Veronika podlehla. Pár měsíců na to svůj boj o život prohrál i Štefan. "Pamatujete si na tento sympatický pár ze Sedmého nebe? Dělali jsme jim svatbu. Krásný svatební den, dobrotivost a láska z nich sálal. Bylo to před rokem a půl. Veronika před 2 měsíci podlehla covidu, Štefan zemřel dnes na selhání organismu nesouvisejícím s covidem. Už jsou opět spolu. Navždy. A mně přirostly k srdci. Števo, rovný a čestný chlap, odpočívej v pokoji a žij svůj věčný život v objetí té, kterou si miloval celý život. Láska, kterou ani smrt nerozdělila," napsal na sociální síti moderátor Sedmého nebe Vilo Rozboril.

Pozůstalým vyjadřujeme soustrast!