Zdieľaj

Smutná zpráva ze Sedmého nebe: COVID navždy rozdělil tyto milující manželé!

Diváci oblíbeného pořadu Vila Rozborila si určitě vzpomínají na milující manželé Veroniku a Štěpána, jejichž největším snem byl sňatek v kostele. Bok po boku žili oddaní jeden druhému více než 50 let, ale příběh jejich lásky navždy ukončil koronavirus.

Veronika a Štefan z vesničky Dubovany byly manžely 56 let, ale jejich největším snem byla paradoxně svatba. Oba byli silně věřící a toužili si své ano říct i před Bohem, tehdejší režim jim to však vzhledem k jeho povolání vojáka nedovoloval. Tuto touhu jim splnilo až Sedmé nebe, díky kterému svou lásku zpečetili tak, jak si to přeje každý křesťan.

Jejich štěstí ale navždy překazil koronavirus. "Pamatujete si na tento krásný pár Štefka a Veroniku, co jsme jim dělali církevní sňatek V sedmém nebi? Byli nádherní a šťastní. Števo byl na kyslíku kvůli vážným problémům s plícemi. Říkal mi, jak mu je líto, že zde bude muset zanechat svou milovanou manželku. Stal se opak. Veronika před pár dny zemřela, mnohé nasvědčuje tomu, že právě na covid. Ale. Covid má se svými nemocnými plícemi i Števo. Števo ještě bojuje. Už ho dokonce přesunuly z jisky na normální oddělení. Števo, posíláme hodně sil a modliteb. Drž se, kamaráde," napsal smutnou zprávu na svém Facebooku moderátor Sedmého nebe Vilo Rozboril.

Pozůstalým vyjadřujeme soustrast!