Zdieľaj

Skromný a zároveň ten nejvzácnější dar: Rozborilovci si pod stromeček přejí jen TOTO!

Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce, ale ty letošní budou mít pro pandemii koronavirusu jakousi jinou, trpčí příchuť. Vědí to i manželé Rozborilovci, kteří si pod stromeček přejí ten nejvzácnější dar.

Na rok 2020 asi drtivá většina světa nebude vzpomínat v nejlepším, protože nás postihla pandemie koronavirusu. Přestože jsme si všichni mysleli, že na Vánoce na ni budeme už jen vzpomínat, opak je pravdou. Počty nemocných jsou stále vysoké, mnozí pro COVID-19 přišli o své blízké a mnoho lidí svou rodinu neviděli dlouhé měsíce. Proto si asi všichni nejvíce přejeme, aby se to už celé skončilo. Stejně to cítí i moderátor Sedmého nebe. "Já se už těším na to, že tento nešťastný rok skončí. Na druhé straně, člověk by měl být vděčný za každý den, který přežije... Žijeme těžkou dobu, žijeme podivnou dobu. Věřím, že Vánoce pro nás budou takovým časem, kdy si vydechneme," naděje se Vilo Rozboril.

Ten si pod vánoční stromeček spolu se svou milovanou manželkou Sandrou přeje skromný, ale zároveň ten nejvzácnější dar. "Věřím, že Vánoce budeme mít klidnější. Že se budeme moci setkat, v našem případě, s maminkami. Obě mají 80 let, obě na Vánoce slaví svátek. Moje máma je narozená na Štědrý den, to je velká věc. Já ji chci navštívit. Moje tchyně se jmenuje Eva a má svátek na Štědrý den. Chceme i tchyni navštívit. Obě jsou vdovy a chceme být s nimi. Chceme, aby ty Vánoce dopadly dobře a chceme, abychom je přežili v kruhu rodiny. Věřím, že nám to bude dopřáno," řekl Vilo. "Přeji všem lidem dobré vůle, aby měli vánoční svátky podle svých představ a podle možnosti co nejvíce bez omezení, která možná jsou v něčem zachraňující, ale přece jen jsou omezující. Pěkné svátky," dodal.