Zdieľaj

Martina ze Sedmého nebe změněna k nepoznání: Její nový image vyrazil dech i Vilovi!

V nedělní epizodě oblíbeného pořadu V sedmém nebi jsme poznali i Martinu z Černé nad Tisou, která žije sama se svými čtyřmi dětmi. Její muž a otec jejích dětí totiž sedí ve vězení za týrání. Mladá žena si konečně vydechla a po dlouhém čase žije spokojeným životem. A je to na ní vidět!

Martina a její čtyři děti neměly dobrý život. Trpěli týrání a alkoholové běsnění od svého manžela a otce a nikdy nevěděli, co přijde příště. Eliška, Evka, Boglárka a Tichomírek nemají hezké vzpomínky ani na Vánoce, které by měly být svátky klidu a radosti a děti se na ně obvykle velmi těší. "Před dvěma lety na Vánoce ji zmlátil. Hodil do ní horkou kávu a byla z toho popálená na ruce," řekli dívky. Jednoho dne však Martine přetekl sklenička trpělivosti a řekla si, že chce pro své děti lepší život. Podala na něj trestní oznámení za týrání a muž skončil ve vězení. "Lépe se nám žije bez otce," řekli svorně dívky. Jejich život sice není lehčí, protože se potýkají s finančními problémy, ale alespoň je nesrovnatelně klidnější.

V7N Martina a Vilo Zdroj: TV JOJ

Této rodince pomohlo usnadnit život i Sedmé nebe, které se postaralo o to, aby letošní svátky byly u nich nejen klidné, ale i štědré. Navíc od partnera programu dostali auto, které Martině výrazně zjednoduší přesuny s Tichomírkem do školky a za lékaři. Klid a vnitřní harmonie plus nový účes a profesionální líčení se na Martině výrazně podepsali a do studia přišla úplně jiná žena. Zatímco dříve působila utrápeně, unaveně a smutně, nyní před kamerami stála sebevědomá a silná žena odhodlaná vzít svůj osud do vlastních rukou. Její radikální proměna a nový image vyrazily dech i samotnému moderátorovi Sedmého nebe. "Já jsem tě ani nepoznal v té nové frizúře Vypadáš skvěle! Odpočatá, nadechnutá do nového života. Vidět to na tobě. Martinko, dám ti kompliment, který není formální, ale velmi upřímný. Já mám pocit, že vešla do tohoto studia úplně jiná žena. Žena sebevědomá, žena, která si je vědoma své síly. Víš, v čem podle mého názoru spočívá tvá největší síla? Že ses dokázala v podmínkách malého města vzepřít. Že si dokázala říci: Ne, já nenechám ničit svou rodinu! Velký obdiv, Martino," řekl Vilo Rozboril.

Martine a jejím dětem přejeme, aby jejich život byl plný už jen krásných a veselých chvil!