V7N Stevka a Teo rozhovor
Zdieľaj

Števka, které zemřela dcerka, se stala opět maminkou: Podívejte se na jejich miminko!

Život Števky a Tea poznamenala tragédie, když jim před dvěma lety zemřela na vážnou diagnózu jejich milovaná dcerka Adélka. Po ročním smutku se jim však v životě začala nová a šťastnější etapa.

Sympatická Števka žijící ve vesnici Valaliky při Košicích přežila před dvěma lety noční můru každého rodiče. Její milovaná dcerka Adélka prohrála s vážnou nemocí svůj několikaletý boj o život. Navzdory obrovské bolesti se však Števka musela se ztrátou smířit. Velmi jí v tom pomohla víra a životní partner Teo, který ji velmi podržel. V sedmém nebi splnilo truchlícímu páru jejich velký sen - zapálit jejich andílkovi svíčku na svatém místě, přímo ve Vatikánu. Ve věčném městě Teo rovnou požádal Števku o ruku a Sedmé nebe jim druhý den vystrojilo nádhernou a romantickou svatbu, po které tak velmi toužili. Oba doufali, že pobytem v Římě začala šťastnější etapa v jejich životech.

V7N- Števka a Teo Svadbou v Ríme sa pre Števku a Tea začala šťastnejšia etapa v ich životoch. Zdroj: TV JOJ

A tak se také stalo! Během svátečního adventního období nám loni potvrdili, že čekají přírůstek do rodiny. "Ano, jsme v očekávání. Je to radost, ale i obavy. Ale v první řadě radost," řekli před rokem novomanželé. Náš štáb spolu s moderátorem Vilem Rozborilem navštívili tuto milou rodinku krátce před tím, než se vyžádal na svět jejich vymodlený synek. Jak se ostatně ukázalo, jejich rozkošný Leo je "dítě sedmého nebe", protože byl podle jejich slov počat právě během svatební noci v Římě. Návštěvou se plnění jejich snu rozhodne nekončilo a pro Števku a Tea jsme připravili několik krásných překvapení. O co šlo, uvidíte už v neděli V sedmém nebi!

V7N - Stevka a Teo Zdroj: TV JOJ

Sledujte oblíbené V sedmém nebi už v neděli ve 20:20 hodin na JOJ Family!