Zdieľaj

Bojovník MMA Attila Végh otevřeně: TOTO na Dominikovi ze Sedmého nebe obdivuje!

V nedělní části Sedmého nebe jsme byli svědky emotivního setkání dvou bojovníků - Dominika, který se popral s onkologickým onemocněním a Attily Végha, mistra bojových umění. A ačkoli toto setkání bylo splněním snu pro teenagera, velmi mnoho to dalo i MMA zápasníkovi!

Dominik je veselý chlapec, kterému se podařilo ze všech sil poprat se zákeřným nádorem na hypofýze. Svůj život si v nelehkém souboji nakonec vybojoval a to i díky motivaci a inspiraci, kterou měl. Byl ní mistr bojových umění Attila Végh, kterého kluk obdivuje. Právě jeho film Attila dodal teenagerovi sílu na jeho trnité cestě za zdravím. Není proto divu, že když se díky Sedmému nebi živě setkal se svým hrdinou, byl štěstím bez sebe. Pravdou ale je, že toto setkání dalo velmi mnoho i samotnému MMA bojovníkovi. "Bylo to pro mě velkou ctí, měl jsem z toho velmi velkou radost, že mohu být vzor pro takového chlapce, který je také opravdu milý. Odkdy jsme se poznali, si stále píšeme a je velmi velmi milý. Znamená to pro mě hodně, že ve mně vidí vzor. Jde si za svým, chce být zdravý," řekl Attila.

Jak dále otevřeně řekl, odhodlaného teenagera obdivuje za to, že se nemoci nezalekl a nepoddal se osudu, ale natáhl si rukavice a pustil se do boje o život. "Je super, že pochopil, že ten film nebyl o sportovci, o MMA zápasníkovi. Chtěli jsme ukázat, že pokud má někdo cíl a přestože je cesta trnitá, těžká, třeba si jít za tím. Platí to nejen na sport, ale i na práci, nebo zdraví. On si z toho vzal to svoje a šel si za tím. Je to pro mne vzácné," dodal Végh.

V7N - Attila Végh a Dominik Zdroj: V siedmom nebi