Zdieľaj

Velcí hrdinové, hluboké emoce a síla rodiny: Jaké příběhy uvidíte V sedmém nebi?

Každý z nás o něčem sní. Některé sny se týkají nového domu, úžasné dovolené, krásné svatby, jiné se týkají přítomnosti blízké osoby, pevného zdraví či důstojného života. Často však všichni nejvíce potřebujeme naději.

Naději již několik let přináší do osudem těžce zkoušených rodin oblíbená relace V sedmém nebi, která pomáhá těm, kteří si pomoci nedokážou sami. I v nové sérii uvidíme množství krásných příběhů, které dokazují, že rodina, zdraví a odhodlání jsou snad těmi nejdůležitějšími složkami života. "Bude tam krásné setkání mladého chlapce s Attilou Veghem. To je taková věc, která se mi hrozně líbí. Ten kluk měl zhoubný nádor na mozku. Museli mu ho operovat. On tak pěkně říká, že během léčení viděl film s Attilou Veghem, kde on hovoří o tom, že i když jsem na dně, zvládnu to a dám to. Ten film byl pro toho chlapce po operaci tumoru velkou inspirací, až posílením. To setkání s Attilou bylo úžasné. Kromě toho, že je šoumen a bylo to veselé, tak Attila řekl, že to, co prožil on je ve srovnání s tím chlapcem brnkačka. Velmi obdivně se choval k tomu klukovi," řekl moderátor Vilo Rozboril.

V nové sérii uvidíte i válečného veterána Vlada Strmena, kterého diváci Sedmého nebe znají již z předešlé série. Hrdina ze Slovenského národního povstání se v době první vlny pandemie rozhodl pomáhat těm, kteří jsou ohroženi nejvíce - seniorům. A to i přesto, že on sám je v rizikovém věku. "Strašně hezký je i příběh s Vladem Strmenem. On 92- letý si vymyslel, že bude hrát na své zahradě podle vzoru anglického veterána, který chodil po své zahradě a sbíral peníze pro seniory. Vlado hrál na harmoniku, zpíval, vždyť jsme to i streamovali na našem Facebooku. Tím sbíral peníze na domovy důchodců. Mně je to vždy takové vtipné, když řekne, že jde zahrát tím stařečkům, přitom on má 92 let a hovoří o sedmdesátiletých jako o starcích. Vlado je velmi charismatický člověk a je mi ctí, že ho můžu nazývat svým kamarádem," zhodnotil Vilo.

Sledujte oblíbené V sedmém nebi již v neděli 15. listopadu ve 20:20 hodin na JOJ Family!