Zdieľaj

Vilo Rozboril o nové sérii Sedmého nebe: Z čeho měl při natáčení největší obavy?

Oblíbené Sedmé nebe se po několika měsících opět vrací na televizní obrazovky. Natáčení nových částí bylo ovlivněno pandemií koronavirusu ostatně jako všechny televizní pořady či seriály. A s tím souvisí obavy, které měl z výroby moderátor Vilo Rozboril.

Oblíbená relace V sedmém nebi podává na JOJ Family pomocnou ruku těm, kteří to nejvíce potřebují už několik let. S novými částmi přichází vždy koncem roku v slavnostním období těsně před adventem. Natáčení dokroutek však začíná mnohem dříve a to pár týdnů po skončení předešlé série. Tento rok však byla výroba jednotlivých částí značně ovlivněna šířící se pandemií koronavirusu. "Já jsem se trošku obával, když jsme začali točit. Víte, když mají zpravodajové roušky nebo vidíte toho Matoviča s rouškou, tak dobře. To se dá v těch zprávách přežít. Všichni už řekněme znají politiky. Ale v tomto typu relace já bych v tom viděl velký problém. Jsme relace, o níž se říká, že je to emotivní show. Pokud bychom tím lidem překryly obličeje, nevidíte tu emoci. Nevidíte, co cítí při tom, když se mnou mluví, když říkají svůj životní příběh," vysvětlil moderátor Vilo Rozboril.

V souvislosti s koronavirusem byly tedy během natáčení příběhů přijatá přísná hygienická pravidla. "Pod vlivem toho jsme přijali opatření, že každý týden chodíme na přetestování, abychom mohli natáčet bez roušek. Samozřejmě, druhá věc, musí s tím ti lidé souhlasit. Ale musím říct, že lidé souhlasili. Toto bylo komplikované. Najít kompromis, aby to bylo televizně zajímavé, ale na druhé straně, abychom udělali za dost té ochraně. Mám pocit, že se to podařilo," zhodnotil Vilo.

Jak se natáčela upoutávka k Sedmému nebi? Podívejte se na VIDEO:

Jedním dechem dodal, že lidé, kterým zaklepali na dveře, je vítali s otevřenou náručí a širokým úsměvem. Rozboril spolu se štábem cítili, že lidé po měsících izolace touží po tom, aby se dveře znovu otevíraly. Proto se právě otevřené dveře stali lajtmotívem aktuální série. "Dveře, protože dveře poslední měsíce zůstávaly zavřené. Byla karanténa, tak byli všichni schovaní a chránili se. Těmi dveřmi chceme dávat najevo to, že chceme, aby se znovu otevíraly. Abychom se znovu mohli setkávat. My chceme otevírat dveře proto, abychom otevřeli srdce divákům popři tom, jak budeme pomáhat. Budeme pomáhat ve velkém. Máme natočené úžasné příběhy. Tak věřím, že tak, jak se nám při natáčení upoutávek otevíraly dveře, že se budou otevírat i ty divácké srdce a divácký zájem o další sérii Sedmého nebe, která začíná 15. listopadu," dodal na závěr.

Sledujte nové části oblíbeného pořadu V sedmém nebi již v neděli 15. listopadu ve 20:20 na JOJ Family!