Zdieľaj

Přichází čas splněných snů a přání: Oblíbené V sedmém nebi se konečně vrací!

Žijeme ve zvláštní době. V době, ve které jsme se všichni více než kdykoliv předtím museli zastavit. V sedmém nebi se snažíme pomáhat vždy všem, kterým to potřebují, ale dnes se v nouzi ocitl téměř každý. Nyní proto chceme zaklepat na každé dveře. Nyní je chceme otevírat, abychom otevřeli každé srdce. Pojďme si tedy spolu navzájem pomáhat!

Oblíbená relace V sedmém nebi se po několika měsících opět vrací na televizní obrazovky. Program, který podává pomocnou ruku těm, kteří to nejvíce potřebují, přichází s novými částmi vždy koncem roku v slavnostním období těsně před příchodem Vánoc. V době, kdy naše srdce touží po rodinném krbu, vzájemné lásce a pomoci. I nejnovější série Sedmého nebe přinese množství silných příběhů, které nenechají nikoho chladným a vyvolají hluboké emoce. Předzvěstí startu nové sezóny je natáčení imageové upoutávky. Mechanismus její realizace se musel přizpůsobit aktuální situaci s koronavirusem. Všichni členové štábu absolvovali těsně před natáčením PCR testy a na place nechyběla ani dezinfekce. Místem natáčení byly krásné lokace v Modre či v Budmericích.

Hlavní myšlenkou kampaně je, že každé splnění snu či zlepšení životní situace se V sedmém nebi začíná zaklepání moderátora Vila Rozborila na dveře. Zároveň, všechny těžké osudy se odehrávají za zavřenými dveřmi a vylepšit je může jen jejich otevření. Otevření dveří totiž V sedmém nebi znamená naději, kterou potřebuje každý, zvláště v této složité době. I Sedmé nebe bude totiž jistým způsobem reflektovat na koronavirus. Popři pandemické krizi totiž postihla Slovensko krize ekonomická a tvůrci to na příbězích cítí. Zatímco v posledních letech podle jejich slov ubývaly příběhy akutní hmotné nouze, nyní začali znovu přibývat. Lidé strádají a Sedmé nebe jim bude pomáhat. Diváci se však mohou těšit i na tradiční příběhy ze Sedmého nebe, ve kterých nechybí silné emoce, velká pomoc a splněné sny.

Sledujte oblíbené V sedmém nebi již v neděli 15. listopadu ve 20:20 na JOJ Family!