Zdieľaj

Pamatujete si Martinku ze Sedmého nebe? Konečně přišel její den a zazáří v Novém životě!

Věrní diváci televize JOJ si určitě pamatují rozkošnou holčičku z východního Slovenska, které v oblíbené relaci V sedmém nebi lámalo srdce svou dobrou duší. Toužila si zahrát v seriálu Nový život, ale ne pro slávu. Chtěla to kvůli tomu, aby vydělala peníze na léčení pro svého otce.

Příběh Martina a jeho rodiny jsme vám V sedmém nebi představili ještě v listopadu 2019. Po nehodě zůstal ochrnutý a upoután na invalidní vozík. Aby se mohl postavit na nohy, musel by absolvovat několik drahých léčení. Ty si však vůbec nemohli dovolit. Velmi to trápilo malou Martinku, jeho dcéru, která se navzdory svému nízkému věku rozhodla jednat. Napsala do Sedmého nebe se svým opravdu ušlechtilým a dojemným snem. Moderátora Vila Rozborila poprosila, aby jí v televizi našel práci, kterou by mohla vydělat penízky na otcovou léčbu v Adeli. A jelikož V sedmém nebi se plní sny, roztomilá holčička si zahrála v úspěšném seriálu Nový život.

Ačkoli toto konkrétní natáčení proběhlo ještě začátkem roku, na televizní obrazovky se dostane až dnes večer. Martinka si zahrála holčičku z dětského domova, do kterého se společně vyberou Loho a Darinka. Právě jejich představitelé Juraj Loj a Lucie Hurajová, byly hereckými kolegy malé princezny. A spolupráci s ní si velmi pochvalovali. "Podle mě je úžasné, že je tak cílevědomé, milé a laskavé děvčátko. Mám v okolí ambiciózní děti, které chtějí být v seriálech, být viděné a tak, ale toto má zcela jinou motivaci. Takovou hlubší. To je krásné," řekl Juraj Loj.

Podívejte se na videopozvánku s Martinkou: