Zdieľaj

Vilo Rozboril ukázal svou tchyni a všichni zůstali v šoku: Tato kočka že má 80 let?

Moderátor oblíbeného pořadu V sedmém nebi je již více než tři roky šťastně ženatý s doktorkou Sandrou. Svatbou kromě milované ženy získal i sympatickou tchyni, se kterou má vynikající vztah. S tou před pár dny oslavovali její životní jubileum, ale když prozradil, kolik má let, všichni zůstali v šoku!

Vilo Rozboril se před třemi lety koncem června oženil se svou láskou, doktorkou Sandrou. Ta vypadá přímo božsky a vždy Vás ohromí nejen svým vzezřením, ale i skvělou postavou a výborným vkusem. Když před pár dny moderátor Sedmého nebe ukázal svou tchyni, každému došlo, po kom zdědila geny na krásu a mladistvý vzhled.

Sandrina máma totiž oslavila životní jubileum, kulatou 80-tku, no tento věk by jí tipoval opravdu jen málokdo. "Se tchyní Evičkou oslavujeme 80-ku. Uznejte, moje manželka má opravdu slušný genetický základ," napsal Vilo k fotce s úsměvem. Mladistvý vzhled Rozborilová tchýně trefně okomentovala i jedna z jeho fanynek. "Říká se, že když chceš vědět jak bude tvá žena vypadat po letech, třeba se nejprve seznámit s tchyní. V tomto případě to platí na sto procent, jakoby matce z oka vypadla! Obě jsou fešandy !," konstatovala. A my jen dodáváme, že Vilo má opravdu skvělý vkus.

Vilo Rozboril s manželkou Sandrou a so svokrou Zdroj: archív V.R.

Tagy: Rozborilovci