Zdieľaj

Tamarka byla úplně zdravá, ale vše změnil pád na ledě: Zůstala připoutána k posteli!

Říká se, že život nám od základů může změnit i sekunda nepozornosti. Že je to opravdu pravda, ví i teenagerka z Hlohovce. Před dvěma lety uklouzla na ledu a spadla velmi nešťastně.

Psal se 16. leden 2018, kdy se Tamarka vybrala ráno do školy tak, jako kterýkoli jiný den. Stačila sekunda nepozornosti a její život se od základů změnil. "Šla jsem normálně do školy a byl tam asi led. Já jsem si to nevšimla, protože tam byl sníh a spadla jsem. Já si to ale nepamatuji," začala své vyprávění usměvavá teenagerka V sedmém nebi. Z místa úrazu ji do nemocnice převezla záchranka a následoval nekonečný kolotoč vyšetření. Lékaři si ji podle jejích slov pohazovali jako horkou bramboru a jaksi se nevěděli shodnout na tom, zda je po pádu v pořádku a může jít do školy, nebo má vážnou diagnózu. Ačkoli to zní neuvěřitelně, taková je pravda. Zatímco jeden doktor tvrdil, že má 6 zlomených obratlů a další 4 prasklé, jiný řekl, že její hospitalizace není nutná.

Nakonec se ale zlomeniny opravdu potvrdili a kromě nich i silná osteoporóza. V důsledku toho se jí obratle léčí velmi pomalu. Tamarka proto nechodila do školy a zůstala víceméně připoutána k posteli. Když chce jít na toaletu nebo do sprchy, musí mít nasazen speciální korzet. Usměvavou teenagerku čekali v době natáčení sedmého nebe 14. narozeniny a její velkou touhou bylo setkat se se spolužáky, kteří jí moc chybí. Oslavu jsme jí nejenže uspořádali, ale jsme na ni pozvali i speciálního hosta. Jelikož Tamarka miluje hudbu Adama Ďuricu, asi není těžké přijít na to, kdo to byl.

Sledujte oblíbené V sedmém nebi již v neděli ve 20:20 na JOJ Family!