Zdieľaj

První rozhovor s Adrianou Kmotríkovou po odchodu z JOJ: Jak se má a čemu se věnuje?

Moderátorka Adriana Kmotríková v nejnovější epizodě Sedmého nebe pomáhala těžce zkoušené rodince malé Kačenky. Rozkošné holčička bojuje s nejtěžší formou cystické fibrózy.

Moderátorka Adriana Kmotríková se rozhodla odejít ze zpravodajství televize JOJ a začátkem ledna hlásila své poslední zprávy. Po pár týdnech se opět postavila před televizní kamery, ale ne jako moderátorka, ale jako osobnost, která podala pomocnou ruku rozkošné Kačence. Ta má totiž nejtěžší formu cystické fibrózy. S touto chorobou bojovala i Kmotríkové dcerka Natálka, která jí ale jako šestiletá podlehla. Proto dokáže pochopit problémy této rodiny tak, jako nikdo. "Mám svou špatnou zkušenost, kterou bych nepřála nikdy nikomu. Ani největšímu nepříteli. Nemám nepřátele, ale nikomu bych to nepřála, aby přežil své dítě," řekla.

Moderátorka na natáčení Sedmého nebe vypadala opravdu báječně, zářila a usmívala se na všechny strany. Podle jejích slov je to způsobeno tím, že má na sebe dostatek času. "Všichni říkají, že zářím. Ale ne proto, že jsem odešla z JOJ. Proto, že mám více času. Samozřejmě, to televizní zpravodajství přináší časový stres. Protože každý večer se ty Noviny připravují těsně před 19:30, aby byly aktuální. Příspěvky se dokončují minuty před vysíláním. Takže, přinášelo to určitý stres," dodala.