Zdieľaj

Andreina rodina zažívala psychoteror: TOHLE odkazuje ženám, které mají stejný problém!

Andrea si v minulosti nezvolila toho nejlepšího partnera. Žárlivost, požívání alkoholu a drog u něj vyústily v šílené psychické týrání v rodině. Dodnes si to vyčítá a proto má pro ženy, které zažívají podobnou situaci, jasný odkaz.

Dětství by mělo být tím nejkrásnějším obdobím v životě člověka. Jenže, někdy to osud zařídí jinak. Lianka si s otčímem vytrpěla opravdu hodně. Psychické týrání, chorobná žárlivost a po rozchodu její mámy s otčímem i pronásledování, špehování a strach o život. Mladou dívku to poznamenalo natolik, že musela vyhledat odbornou pomoc. Máma Andrea si dodnes vyčítá, že nezasáhla dříve. Že v sobě sílu skoncovat s agresorem nenasbírala před tím, než to na Liance nechalo rány na duši. Právě proto poslala silný odkaz ženám, které, podobně jako ona kdysi, žijí nelehký život s tyranem. "Určitě  je potřebné myslet na ty děti. Není třeba se bát. V první řadě by každá žena, tak i já, měla postavit a tím pádem nedopustit, aby něco takového zažívali. Jednoduše ty děti si to nezaslouží. Čili, netřeba se bát, ale třeba to řešit," míní.

V7N Kali a Lianka Zdroj: TV JOJ

Jelikož každá mince má dvě strany, i na výběru špatného partnera našla pozitivum. "Myslím, že všechno zlé je pro něco dobré. Kdybych nepotkala Filipa, neměla bych Sofinku, kterou nadevše milujeme. Určitě bych nezměnila nic. Už jen kvůli ní..., " vysvětlila. Setkání Lianky s Kalim bylo velmi dojemné, emotivní a dá se říci, že bylo pro mladou dívku jakoby záchranným lanem. Milovaný raper jí totiž do srdce vlil novou naději a na obličej jí vrátil úsměv. "Vidět úsměv na její tváři pro mě znamená velmi mnoho. Vidět tu její radost, je asi nejkrásnější pocit na světě. Důležité je, aby byly děti šťastné," dodala maminka Andrea.