Zdieľaj

Ptáte se na Facebooku: Proč se nevysílají nové části Sedmého nebe a co bude s pořadem dál?

Nové části oblíbeného pořadu V sedmém nebi tu s námi byly od začátku adventu a týden co týden jsme se k nim vraceli i v novém roce. Od minulého týdne ale již není v programu a vy jste se nás ptali, proč to tak je.

Oblíbení rodinní pořad V sedmém nebi je již neodmyslitelnou součástí naší vysílací struktury. Prostřednictvím televizních obrazovek jsme za několik let pomohli stovkám rodin po celém Slovensku. Vážné zdravotní problémy, finanční nouze, rodinné neshody, či jen zkrátka nepřízeň osudu. To vše jsme se v rámci možností snažili opět napravit. Mnozí z vás, našich diváků, jste se nás ptali, proč jsme již uplynulou neděli nevysílali nové části Sedmého nebe. Odpovědí je, že v rámci aktuální série jsme připravili dvanáct epizod, přičemž poslední jsme vysílali 17. března. Tvůrci v čele s moderátorem Vilem Rozborilem mají aktuálně čas na zaslouženou pauzu po roce náročné práce, ale ještě během jara se plánují vrhnout na přípravy nové série, na kterou se můžete těšit již na podzim. Velmi se těšíme, že tato série měla u vás mimořádný úspěch a věříme, že se na nové části již nyní těšíte stejně jako my.

Přestože Sedmé nebe pomáhá lidem v nouzi už několik let, bohužel stále jich je mnoho. Pokud znáte někoho, kdo se ocitl v problémech a potřebuje pomoc, nebo chcete někomu vyznat lásku či dopřát osudové setkání, neváhejte a hned nám napište! Posunutím kontaktu na lidi ve špatné životní situaci můžete svým kouskem pomoci i vy. Děkujeme!

Příběhy můžete posílat prostřednictvím přihlašovacího formuláře, který najdete na tomto linku.

Jak vypadají přípravy svatby, která se odehraje v studiu Sedmého nebe? Podívejte se na exkluzivní fotky ze zákulisí!