Zdieľaj

Strach, radost, tréma i odpovědnost: Jaké pocity mají naši tanečníci před přímým přenosem?

I celebrity se bojí kamer!

Tanec snů spojil vskutku neobvyklé a zároveň velmi zajímavé dvojice - showbyznysem ostřílené celebrity se známými lidmi do tanečních párů, které budou spolu bojovat za splnění cizího snu. Naše známé tváře by měly bez problémů a lehce vést své partnery na parketu před kamerami, ale opak je pravdou. Přestože mají s kamerami a vystupováním před nimi své zkušenosti, když se do mixu přimíchá tanec, najednou zpívají jinou písničku...

I proto nás zajímalo, jaké jsou jejich pocity před startem Tance snů. "Tréma určitě bude, to je na 100%," tvrdí Kuly. "Bojím se všeho, co se může stát," přiznává Rakby. "Přesto, že jsem před lidmi stál několikrát, přesto mám trému," říká Lukáš Latinák. Právě slovo "tréma" padalo z úst celebrit nejčastěji. Čím to je? "Snažíme se, cvičíme. Kdybych měla zazpívat nebo moderovat, nemám problém, jsem na to zvyklá, ale tančit?" potvrzuje naše dohady Ivana Christová. Suverénněji k tanci přistupuje Adriana Kmotríková, která se spoléhá zejména na četné tréninky: "První tanec dáme. Teď jsme měli několik týdnů na první choreografii, ale ten další týden to bude těžší."

Jak prožívají svůj televizní debut "necelebritní" tanečníci? "Bude to pro mě velké překvapení. Tréma je zatím minimální, ale pak jaké to bude," tvrdí taneční partnerka zpěváka Kulyho Luci. "Je to odpovědnost, jdu tam za svého bratra a nechci to pokazit," prozrazuje Michal, kterého bude na parketu vést Andrea Heringhová. Naštěstí jsou mezi nimi i tací, u nichž nad strachem převládá radost. "I se těším, i se bojím," usmívá se Latináková partnerka Natálie. A nejjednodušší to bude asi pro Rakbyho tanečnici Veroniku, která rozhodně nemá strach z davů: "Čím více lidí, tím méně je vnímám."

Změní něco přítomnost kamer? Zapněte si dnes JOJ Family ve 20:20 hodin, sledujte TANEC SNŮ a dozvíte se vše!

Tagy: Tanec snů