Gabika Marcinková prozradila pohlaví miminka: Děťátku dá tradiční slovenské jméno!

Oblíbená herečka a její manžel a úspěšný muzikant Martin Mihalčin se už zanedlouho stanou dvojnásobnými rodiči, jelikož Gabika nosí pod srdcem druhé děťátko. Přestože si pohlaví miminka dlouhou dobu nechávali pro sebe, těhulka konečně prozradila, jestli to bude holčička nebo kluk!

Sympatická herečka Gabika Marcinková a její manžel Martin Mihalčin, který je frontmanem kapely Helenine oči, společně vychovávají rozkošnou dvouletou dcerku Emku. Jejich rodinka se však brzy rozroste, protože Gabika nosí pod srdcem druhé děťátko. V rozhovoru pro rádio Jemné prozradila, že zpočátku bojovala s mírnými těhotenskými nevolnostmi, ale mimo toho všechno šlo hladce. "Ty první týdny jsem se vznášela na takovém obláčku štěstí, že super, a když se mě někdo zeptal, že jak se máš, tak první, co jsem chtěla říct bylo, že super, jsem těhotná, ale to se nedalo, protože první měsíce se to neříká. No a pak přišly takové ty komplikace, že mi bylo trošku nevolno, byla jsem unavená, ale vlastně dokud je člověk šťastný a všechno jde dobře, tak je to v pohodě," řekla v rádiu.

Miminko by mělo přijít na svět začátkem jara a přestože si slavní manželé pohlaví děťátka nechávali pro sebe, konečně prozradili, že se jim narodí synek. Ten by měl podle všeho dostat tradiční slovenské jméno. "Ano, bude to chlapec. Zatím ho voláme Jakub, ale už ho tak voláme dlouho, takže asi to nezměníme. Měli jsme ve hře dvě jména a nakonec vyhrálo tohle," dodala budoucí dvojnásobná maminka. Blahopřejeme!