René Štúr ukázal svou rozkošnou princeznu: Podívejte, jaké zlatíčko je jeho milovaná dcerka!

Sympatického herce aktuálně vidíte v oblíbeném komediálním seriálu Uhorčík. Přestože má s tímto projektem hodně práce, vždy si najde čas i na svou milovanou rodinu - partnerku Zuzku a rozkošnou dcerku Amélii.

Představitel zbojníka Uhorčíka ze stejnojmenného komediálního seriálu, René Štúr, se stal otcem před pěti lety. S milovanou partnerkou Zuzkou se jim tehdy narodila dcerka Amélie, která mezitím vyrostla v rozkošnou princeznu. A přestože je ještě mrňous, už nyní ví co-to navymýšlet. "Má pět let a má své vrtochy. Ale jinak je velmi empatická, velmi milá a velmi přátelská. Je to parťačka. Snažím se ji vést i ke sportu, tak jsme se učili bruslit, učili jsme se kole. Nyní budu rád, když se naučíme plavat," řekl René.

Oba rodiče malé Amélie pracují v umělecké sféře a tak je na místě otázka, zda se vydá v jejich šlépějích. Aktuálně koníčky velkookého zlatíčka naznačují, že by to tak i mohlo být. "Chodíme na taneční. Rada tancuje, ráda zpívá. Do ničeho ji netlačíme a snažíme se ji podporovat ve všem, co má ráda," zhodnotil seriálový Uhorčík.

FOTO malé Amélie najdete v galerii:

Sledujte komediální seriál Uhorčík každý čtvrtek ve 20:20 hodin na JOJ Family!

Tagy: Uhorčík